Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adtál úgy ajándékot Karácsonyr...

Adtál úgy ajándékot Karácsonyra, hogy megtaláltad a tutit az ajándékozottnál (on) meg azóta sem láttad?

Figyelt kérdés

én az anyósommal szívom meg minden éven. tavaly előtt kapott egy nagyon szép sálat, nem is olcsó darabot meg egy nyakláncot. a nyaklánc bizsu volt, de akkoriban vett magának 2 elegáns felsőt(amit előtte soha), ahhoz nagyon ment volna, de sosem volt rajta. tavaly meguntam, hogy az ágyuk egy neonnarancssárga, nylon anyagból készült steppelt anygú, oldalt fodros ágytakaróval van leterítve, hát kapott egy csodaszép, bézs ágytakarót az Ikeából. soha, de soha nem láttam még az ágyon, csak a sárgát. akkor az egyik függöny egy százas betonvason lóg, kapott hát egy szép karnist. fel is lett téve a betonvas elé, de a függöny továbbra is azon lóg. akkor mániája a műanyag tányéralátét, a virágos darabjairól azonban úgy lekopott a minta, hogy már fehérek. nah azt is kapott szép újakat, virágosat, hát azóta is a régiek vannak meg 2 ronda gyümölcsös. bezzeg a giccsek a kínai piacról azok ott díszelegnek.

idén nem tudom mit vegyek, de már ki vagyok akadva.

2011. nov. 17. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is azzal értenék egyet, hogy el van téve, hogy túl szép az majd egyszer. Az öregek ilyenek. Nagyanyám 10 éve vett új szőnyeget, azóta is le van takarva 6 darab falvédővel, semmi nem látszik belőle, nehogy baja legyen.
2011. nov. 17. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyámnak tavaly karácsonyra egy szép felsőt vettem.Ahogy kibontotta,már lehurrogta,hogy ronda stb.Sose hordta.Megelégeltem és kiloptam a szekrényéből és én hordom :D (nem lakunk együtt).
2011. nov. 17. 17:00
 13/13 anonim válasza:
Azért, mert neki jó a régi, sajnálja kitenni a szép újat, mert az is tönkremegy, és akkor pazaroltunk. A nagymamám is ilyen, hiába viszünk neki mindenféle szépet és jót, ő fösvény módon a régi, ócska dolgokat használja.
2011. nov. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!