Adtál úgy ajándékot Karácsonyra, hogy megtaláltad a tutit az ajándékozottnál (on) meg azóta sem láttad?
én az anyósommal szívom meg minden éven. tavaly előtt kapott egy nagyon szép sálat, nem is olcsó darabot meg egy nyakláncot. a nyaklánc bizsu volt, de akkoriban vett magának 2 elegáns felsőt(amit előtte soha), ahhoz nagyon ment volna, de sosem volt rajta. tavaly meguntam, hogy az ágyuk egy neonnarancssárga, nylon anyagból készült steppelt anygú, oldalt fodros ágytakaróval van leterítve, hát kapott egy csodaszép, bézs ágytakarót az Ikeából. soha, de soha nem láttam még az ágyon, csak a sárgát. akkor az egyik függöny egy százas betonvason lóg, kapott hát egy szép karnist. fel is lett téve a betonvas elé, de a függöny továbbra is azon lóg. akkor mániája a műanyag tányéralátét, a virágos darabjairól azonban úgy lekopott a minta, hogy már fehérek. nah azt is kapott szép újakat, virágosat, hát azóta is a régiek vannak meg 2 ronda gyümölcsös. bezzeg a giccsek a kínai piacról azok ott díszelegnek.
idén nem tudom mit vegyek, de már ki vagyok akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!