Egy ember nem változhat meg gyökeresen? Miért nem hiszi el a férjem hogy nincs semmi baj csak "megjavultam"?
Bár kissé szégyenkezve de bevallom hogy irtó rendetlen nő voltam.olyan kupi volt a házban hogy az valami förtelem,sokszor nem mosogattam,ha inni kellet először el kellet mosni hozzá egy poharat stb.
A változás akkor kezdődött mikor a lányom megszületett,kicsit nagyobb gondot forditottam a takaritásra ami most már olyan szinten van hogy bátran jöhetnek vendégek nem kell előtte szólni.Nem vagyok rendmániás de amint van egy kis szabadidőm takaritok.
A férjem eleinte örült a változásnak de mostmár kezd aggódni hogy valami nem stimmel mert véleménye szerint ekkorát nem változik egy ember és biztos valami baj van csak nem mondom el.Semmi bajom csupán megszerettem azt hogy tisztaság van otthon,ami szerintem normális,és szerinte is csak 1év alatt akkorát változtam ami számára fura és ugy gondolja valami áll a háttérben.
Sokminden másban is változtam ezen kivül,de én ugy érzem minden okés velem.Van ilyen hogy valaki csak úgy megváltozik?Mivel győzzem meg a férjem hogy ez normális?
utolsó.
Mivel voltam már beteg,depressziós,és akkor is rengeteget változtam,gondolom megint erre gondol.Hiába mondogatom neki hogy szó sincs erről,ő fél,amit meg is értek csak kezd néha elegem lenni a folytonos kárdezgetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!