"Harcolnál" érte?

Figyelt kérdés
A párodra rákattan egy "rivális". Harcolnál érte, h. megtartsd, vagy ez a dolog derogálóan hat és úgy gondolkodsz, ha már itt tart a kapcsolat, hogy "harcolnod kell" a párodért, számodra lealacsonyító és nem alázkodsz meg?
2011. nov. 15. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem szeret annyira, hogy elküldje azt a nőt és ne is foglalkozzon vele akkor menjen!
2011. nov. 15. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. És oké, menjen, ha tudják vinni, de amit tudnék, megtennék.
2011. nov. 15. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszem, hogy feladatom lenne harcolni. Rákattanhatnak, ha ő nem küldi el a hölgyet, akkor nincs kérdés.

Harcolni inkább jobb vizsgajegyért vagy előléptetésért harcolok, partnerért nem. Ha nem kellek, akkor nagyon szomorú leszek, de harcolni nem fogok. Magam miatt kelljek, ne a "harcért".

2011. nov. 15. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy az első mondja....ha már harcolni kell régen rossz....
2011. nov. 15. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Az elet nem a harcrol szol, tehat most talan nyersz, s legkozelebb?
2011. nov. 15. 14:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem is az a meglátásom, h. ha a "vetélytársnak" szemernyi esélye is adódik a párom által, akkor szerintem inkább hagyom a kapcsolatot.

Persze megbeszélni kell a felmerülő problémákat is, nem szabad ettől elzárkózni.

2011. nov. 15. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha a párom is nyit a rivális felé, akkor nem. Nekem nem kell olyan kapcsolat, ahol állandóan résen kell lennem, és tartanom kell tőle, hogy mikor bukkan fel egy újabb ilyen emberke a párom életében.

Ha nem érdekli a rivális, akkor meg azért nem, mert felesleges lenne, ha ő amúgy is lekoptatja a másik személyt.

2011. nov. 15. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Mindenképp megbeszélném a párommal a dolgot. A pasik sokszor "vakok", mi nők sokkal előbb észrevesszük akár apró jelekből is, ha vki rákattant a pasinkra, míg ekkor a pasik zöme nem is vesz ezekről tudomást.

Szóval kivesézném vele a dolgot, ha menni akarna, menjen.

2011. nov. 15. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Az imádottamért sem. Vagy kellek, vagy nem.
2011. nov. 15. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem igen. Bár igazából nem harc lenne, hanem megfélemlítés, és ha az nem használ, akkor jöhet a terror. Persze csak akkor, ha tudom ki a vetélytárs.
2011. nov. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!