Én hét éve nem voltam nála, mert nem is hívott. Ja, és két utcányira lakik.
2009. máj. 9. 22:57
2/8 anonim válasza:
gondolom külön laktok. Mi igen, volt hogy nem láttam fél évet, mondjuk ő sem keresett, nekem meg volt az okom rá...
Ha meg nem igy van akkor elnézést de pontositsd a kérdést...
2009. máj. 9. 22:57
3/8 anonim válasza:
Én most bánom igazán, hogy nem voltam nála sűrűbben, most egy éve, hogy meghalt:( addig igazán nem is tudod értékelni, hogy vele lehess, amíg el nem veszíted a lehetőséget
2009. máj. 9. 23:31
4/8 anonim válasza:
Én nem ilyen helyzetben vagyok, de azt szeretném mondani, hogyha nincs okod rá, hogy ne látogasd, akkor tedd meg, mert egy szülőnek nagyon rosszul esik, ha úgy érzi, a gyereke nem törődik vele. A nagymamám, aki rengeteg jót adott a fiának minden nap azon bánkódik és gondolkodik, hogy a fia miért nem képes a szomszéd utcából legalább kéthavonta egyszer meglátogatni...jó, ha évente egyszer jön. Szörnyű érzés ez egy szülőnek főleg ha már nagyon idős és ő maga nem képes elmenni.
2009. máj. 9. 23:46
5/8 anonim válasza:
Nekem a szüleim elváltak. Soha nem volt olyan hogy apukámnál aludtam volna és fel sem szoktam járni hozzá. Viszont nagyon sokszor szoktunk találkozni. Mindig meghív valamire vagy pizzázunk egyet. De soha nem beszélünk olyanról hogy iskolában mi van. Értem ezalatt a jegyeimet és hogy melyik iskolába megyek. Szoktunk mindenféléről beszélni de erről nem. Nem mondanám a viszonyunkat jónak de rossznak sem. Azért szoktunk találkozni mert szeretjük egymást de mivel amikor a szüleim elváltak le k*rvázott nem nagyon tudnék sokkal többet vele lenni. De tudom ha baj van akkor számíthatok rá. De szerintem ha lustaság miatt nem mennél akkor ez nem egy jó kifogás mert később nem lesz rá lehetőséged. Bocsi hogy hosszúra sikerült de érzékeltetni akartam.:D
2009. máj. 10. 08:05
6/8 anonim válasza:
Ha nincs kedved, akkor ne menj. Ne zülleszd az apukáddal való kapcsolatodat protokolláris rokonlátogatássá. De ha már te is érzed, hogy túl régen voltál nála, azért nyugodtan felugorhatsz hozzá egy-két órára. :)
2009. máj. 10. 11:49
7/8 A kérdező kommentje:
Elöször is köszönöm mindenkinek a választ..:D!Az van hogy amikor mindig megyek hozzá ..van egy bnője!És ők ketten mindig olyan okosak és amikor nem hivom az apukám akkor mindiig utánna adnak egy agymosást nekem!És ebből má....UNOM nah!és amikor mondom neki..apukámnak hogy....Te miért nem tudsz felhivni..akkor azt mondja hogy..NEKED UGYANANNYI!!és erre nemtok mit mondani!!ENNYI SZOKOTT LENNEI!Különben meg van egy tesom is aaki kb áve nem megy hozzá mert mondta apumnak hogy őő nemtudja elviselni a "nőjét"és hogy menjenek nkább kettesbeen vagy hármasban(tesom+apu+én)vhova de ez nem joo apumnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!