Miért játszik az egészségével?
Egy családtagomnak 12 éve van fent egy spirál. Az a fajta, amit ötévente cserélni kell.
Azért nem megy dokihoz, mert tudja, hogy a doki le fogja szidni, meg hogy neki nincs 10.000ft-ja, hogy újat tetessen fel. De így komoly bajai lehetnek.
Ez a családtag egyáltalán nem tisztel, ha beszélgetünk cseszik a véleményemre, de mégsem akarom, hogy baja legyen.
Mit tennétek?
Őszintén? Ha ennyire nem vagyunk jóban, akkor figyelmeztetném, hogy ennek komoly következményei lehetnek, de onnantól kezdve én le is állnék a témával. Nem az én érdekem, hogy ő egészséges maradjon, meg alapba is, egy embernek el kell jutnia arra a szintre, hogy felelős legyen magáért.
Szerintem neked sem kötelességed többet tenni.
Tudod, van az a mondás, hogy "Aki h*lye, az haljon meg."
Hát ne törődj vele. Ha valakinek ennyire sok esze van, akkor így járt, majd a maga kárán megtanulja.
Szép dolog, hogy a nem túl jó viszonyotok ellenére aggódsz érte, de ha ennyire makacs, akkor nem tudsz sokat tenni.
Kedves második. A gonosz kis hangocska a fejemben szintén ezt mondja. De sajnos alapvetően terézanyus vagyok, így féltem. Nincs is rendben neki minden ott lent-bent.
3. él nemi életet, hajaj... többet mint én.
A spirál amúgy is nagyon sok bajt csinál.
Alig van nő, aki ne szenvedne tőle valamiért.
Szólj neki, hogy tényleg rossz vége lehet ennek, esetleg mutass neki cikkeket erről. De ha nem hallgat rá, akkor az már az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!