Ezzel most olyan egetrengetően nagy szemétséget csináltam?
ma a nővérem meg a pasija ettek pizzát meg a tesóm megevett egy kakóscsigát,és ott volt mellette mégegy,én meg odamentem,és kérdeztem,hogy a másikat megehetem? erre elkezdett magyarázni,hogy én nem ehetem meg,mert tegnap óta ott volt a konyhában és nem is ettem,és hogy az neki kell
de nem tehetek róla,tegnap nem kivántam,most meg igen
erre mondtam neki,hogy akkor cserébe neki adom a pogácsámat,ezzel elvettem a másik kakaós csigát,erre elkezdett üvöltözni,hogy én milyen egy szemétláda,patkányfejü nyomorék kis g.ci vagyok,és hogy mennyire utál
meg amúgy mindig ezt csinálja,amikor kérek abból a kajából,amit ő eszik
de ezzel még segítettem is neki,így is akkora segge van,mint egy betonkeverő,legalább nem ette meg a másik kakóscsigát is,és ezzel máris megspóroltam neki legalább 2 dkg-ot
szerintetek jogosan ordibált egy kaja miatt??
13l és a nővérem meg 26 éves
19:40 köszi :)
pont ez az
19:44 aha,hát te se birod ki,hogy ne köss bele valamimbe :))
miért,ha neked írna valaki ilyet,akkor szerintem te meg is köszönnéd neki hogy ennyire kedves,nem?
meg amúgy is,az hogy hagyjad már magad-milyen szöveg lenne? nem volt benne semmi trágár szó sem,akkor meg?
19:46 szerintem ha tudnád,ő eddig hányszor alázott már meg idegenek(!!) előtt,akkor egy szavad nem lenne...
szerintem se
de amúgy az igaz,hogy hisztis volt,de mondjuk velem szinte mindig ilyen,úgyhogy nem is vártam mást
teljesen megertem a noveredet. nalunk egy csomoszorvolt mar olyan, hogy egy hetig ott volt valami a hutoben, es gondoltam,megeszem, mert miert ne, es akkor az egesz csalad jon es nezi ki a szambol.
meg persze amugyis utalom ha valaki kunyeral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!