Úgy érzem megrekedt az életem és a kapcsolatom. Volt már valaki hasonlóan?
Figyelt kérdés
úgy érzem hogy most elvagyok de olyan langyos víz az egész. a barátom akivel sokszor szétmentünk, összejöttünk most elvagyunk 20 hónapja vagyunk "együtt" de olyan semmilyen az is. ő már középkorú 41 és a kapcsolat sem tart semerre, úgy érzem nem is akarja. összejárunk, elvagyunk de ennyi. nem is lehet vele ilyenekről beszélni. volt már valaki hasonlóan? úgy érzem a langyos vízben evezgetek és ennyi, ami jó is egyfelől de inkább nem jó. 21L2011. nov. 12. 16:27
11/16 A kérdező kommentje:
persze itt nem is a gyerek a kérdés csak h olyan pangás az egész
2011. nov. 12. 17:02
12/16 anonim válasza:
Ezért beszélj vele:)
Tényleg nincs mit veszítened.
13/16 anonim válasza:
Azért érzed hogy pangás, mert 21 évesen az ember pörgősebben él, 41 évesen hát már le van lassulva, meg van nyugodva, már megkapott mindent. Egy 25-30 évessel boldogabb lennél, velük tudnál nevetni, hancúrozni, párna csatázni, bulizni, jönni-menni...
14/16 anonim válasza:
Ez az utolsó válasz minden valóságalapot nélkülöz.
40 évesen ugyanezeket csinálja az ember.
Én csak ilyen korúakkal járok szórakozni és ezerszer jobb velük minden.
Nem 80 éves belassult emberekről beszélünk.
15/16 A kérdező kommentje:
elvagyok vele, nem befásult csak a kapcsolatunk nem tart semerre
2011. nov. 12. 18:08
16/16 anonim válasza:
Mit tudsz az előző kapcsolatáról? Lehet még azt heveri ki, miközben veled és a 21 éveddel csak az egóját hizlalja. Nekem két pasi ismerősöm is ezt csinálta. Nagyon görény dolognak tartottam akkor is.
Egy 41 éves még valóban nem öreg, de szerintem nem is a neked való korosztály. A leírásodból azt érzékelem, hogy nem szeret téged. Ha nem vagy fülig szerelmes azt tanácsolnám lépj ki egy ilyen kapcsolatból, de ha az vagy...akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!