Szerintetek hogy akadályozható meg hogy az ember felesége félre lépjen?
Csak a megoldási javaslatok érdekelnek olyan nem hogy nem lehet megakadályozni mert mindent lehet csak akarni kell!
Szóval megoldási javaslatokat várok!
A mai világban csak akkor,ha papucs férj leszel. Ha nem ugrálod körül,nem dicséred állandóan,akkor fontosabb lesz neki a saját boldogsága,mint a családja.
De ekkor is te leszel a hibás,mert a mai nők mind tökéletesek.
Én is nő vagyok,de az ilyen nőket soha nem értettem meg.
A házasságért és a boldogságért mindkettőnek tennie kell,nem csak a férfinek.
Ha valaki megcsalós típus, a nyakad törheted, úgyis megcsal.
De, ha figyelmes vagy, kimutatod az érzelmeid, sokat foglalkozol vele, programokat szerveztek, segítesz neki, és ez megy oda-vissza, akkor nem biztos, hogy megcsal. Hacsak nem hűl ki a szerelme, arról meg senki nem tehet. (megcsalás előtt persze beszélni kéne/szakítani, ez már egy más tészta, ki mit mer és fog megtenni, ha ez előfordul az életében)
Van egy bizonyos,szerintem kisebb százaléka a nőknek,ahol ha a fejedre állsz is meg fog csalni. Azt nem tudod kivédeni,benne van a vérében,kell neki a "vadászat".
Szerintem a másik részénél kivédhető,ha figyelsz rá,de ugy tényleg,meghallgatod,beszélgetsz vele,és tolerálod a hülye hiszijét ha épp megvan a baja,vagy terhes:-) Meg persze néha mozduljatok ki,csináljatok probgramot,amit mindkettőtök élvez,meg a szex is legyen rendben. A nők többnyire ha házasságban csalnak, az nem a szex miatt van,ha egy nő férjhez megy,gyereket szül,azt nem viccből teszi,akkor tudnak nagyon kifordulni önmagukból ha sz@rsz a fejükre,miközben ő otthon van évek óta és azért gürizik hogy mindenetek meglegyen meg cseréli a sz@ros pelenkákat. Olyankor szokott beütni a baj ha egy ilyen otthonra kényszerült elhanyagolt anyuka-feleség egyszer kiszabadul,pl.ujra dolgozni kezd,vagy hasonló.
sehogy.. :)
mindíg van nálad jobb. :)
felütötte a fejét az emancipáció... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!