Jogosan sértődött meg a barátom?
Figyelt kérdés
Tegnap filmnéző estét tartottunk, azon sértődött meg a barátom ,hogy a film "félelmetes" részeinél nem hozzá bújtam, hanem a bátyámhoz.
Egy ilyen pitiáner dologra miért kell megsértődni?
2011. nov. 11. 23:20
32/33 anonim válasza:
Nem tudom, fura az egész helyzet. Mármint ami történt, az nagyon ciki, elhiszem, hogy szarul esett a barátodnak. Arról beszélek, hogy még mindig ilyen testi kontaktus van a bátyád és közted. Nekem is van, ő 22 éves, én 19, de kb kisiskolás korunkig tartott, hogy pl tv-zés közben odabújtam, ha valami ijesztő volt. De ahogy nőttünk, értünk, úgy átalakult ez is. Persze puszival köszönünk egymásnak, néha van ölelés, de ennél több nincs. És mi is filmeztünk hármasban (a barátom a bátyám legjobb haverja), és eszembe nem jutott volna, hogy a tesómhoz bújjak. Amúgy is kicsit kellemetlen az ilyen, a bátyám inkább a fotelben ült, hagyott minket az ágyon. :DD
33/33 anonim válasza:
Én egyből szakítottam volna veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!