Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött meg a barátom?

Jogosan sértődött meg a barátom?

Figyelt kérdés

Tegnap filmnéző estét tartottunk, azon sértődött meg a barátom ,hogy a film "félelmetes" részeinél nem hozzá bújtam, hanem a bátyámhoz.

Egy ilyen pitiáner dologra miért kell megsértődni?

2011. nov. 11. 23:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem.

De miért baj az ha odabújok a bátyámhoz?

2011. nov. 12. 00:47
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
hát ha ezen megsértődik akkor nem lehet túl értelmes :D
2011. nov. 12. 00:54
 23/33 anonim ***** válasza:
52%

Én is megsértődtem volna.

F/20

Hogyan engeszteld ki a barátodat...?

Egyet találhatsz. :D

2011. nov. 12. 02:41
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

Egy ferfi vedelmezni akar, ugy erzik ez a "munkajuk". Most, ebben a szituban, a baratod ugy erezte, ez az O szerepenek kell lennie.

<egkerdezhetnem, mi a fr.ncnak nezel "felelmetes" filmeket, ha ugy erzed, muszaj egy ferfihez bujnod kozbe? Sok no ugy erez, hogy ilyenkor muszaj valakihez, egy ferfihez bujni, vedelmezest akar, de eleg gyerekes.

2011. nov. 12. 05:55
 25/33 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes, mostanában volt jópár kérdés, amit lányok tettek fel, akiket zavart a barátjuk húga. Ott a lányok mind le lettek hurrogva, hogy nem tudják, mi a testvéri szeretet, meg féltékenyek, stb., de ha nem a pasidhoz bújsz, már belegázolsz abba a mimóza lelkébe.

Mióta lettek a pasik ekkora pic$ák, hogy mindegyiknek fogni kell a pici kacsóját, és bizonygatni, hogy "Mucika, férfi vagy, csak ne durcizz be."

2011. nov. 12. 06:40
 26/33 anonim ***** válasza:

Én is besértődtem volna. Ha a barátom összebújva filmezne a nővérével, amikor én is ott vagyok, mehetne a búsba.

Szerintem a testvéri szeretetnek nem kéne ennyire nyilvánvalóan testi kontaktusban megjelennie.

2011. nov. 12. 08:59
 27/33 anonim ***** válasza:
34%
Én tuti nem jönnék össze egy olyan pasival, aki a húgát tutujgatja filmezés közben...
2011. nov. 12. 12:10
 28/33 A kérdező kommentje:
tutujgatja... ez jó. :D
2011. nov. 12. 22:39
 29/33 A kérdező kommentje:
Egyébként a bátyám nem szokott tutujgatni, én szoktam őt. :)
2011. nov. 12. 22:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Hát azért ez már tényleg azért na!
2011. nov. 13. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!