A Vastag vezetéknév gyakori?
Figyelt kérdés
Ez a vezetéknevem és ott lakom ahol vastag csaba.Veszprémbe.Szerintetek lehet valami rokoni kapcsolat?2011. nov. 10. 14:18
1/9 anonim válasza:
Igen, mint ahogy minden Kovács nevű ember is rokon.
2/9 A kérdező kommentje:
jajj.."-.- kérdeztem hogy gyakori vezetéknév-e? Mert ha nem annyira gyakori akkor előfordulhat...Nem tudom én még nem hallottam sok Vastag keresztnevű embert
2011. nov. 10. 14:31
3/9 A kérdező kommentje:
*vezetéknevű
2011. nov. 10. 14:31
4/9 anonim válasza:
Felénk egyáltalán nem gyakori.
Van úgy egyébként, hogy egy-egy ritka vezetéknév egy bizonyos területen gyakoribb.
Az én vezetéknevem is ritka, viszont Várpalota környékén nagyon sokan "vagyunk".
Egy jóbarátomé is nagyon ritka, még soha nem találkoztam olyan vez.névvel, de a Nyírségben van egy csomó.
Már bennem is sokszor felmerült, hogy mi ennek az oka, összefügg-e rokoni szálakkal.
Szerintem igen.
5/9 A kérdező kommentje:
Apukámnak a nagypapámnak az ő nagypapijának a féltesómnak(apai ágról) mindegyiknek nagyon szép kék szemei vannak.A féltesóm kiköpött Csabi.Anya azt tippeli hogy a papám testvérének a gyerekének lehet a fia a Csaba.De ez csak feltételezés,kinézet meg név miatt
2011. nov. 10. 14:39
6/9 anonim válasza:
Elképzelhető:) Amúgy én is veszprémi vagyok. Unokabátyám legjobb barátja (az egyik a Csabi) Majd megkérdezem tőle ha gondolod:)
7/9 A kérdező kommentje:
mit?:D Hogy a gyakori kérdéseken ez egyik kérdező a rokona-e??:D:)
2011. nov. 10. 14:44
8/9 anonim válasza:
Neem hanem unokatesom legjobb barátja:)
9/9 anonim válasza:
Gyakori, igen - és a viselői között előüfordul több örmény származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!