Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy valaki csak azért akar elválni mert a férje nem segít neki a házimunkában?

Figyelt kérdés
Számomra ez felfoghatatatlan,ha egyébként szereti a férját akkor ilyen piti dolog miatt elválni?Hova fajul a világ?:(
2011. nov. 9. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Azért az nem piti dolog, szerintem. Nekem apum sem tett soha tovább egy poharat se...én ezt nem tudnám elviselni...

A nő dolgozzon, neveljen gyereket, vezesse a háztartást, a férfi meg dolgozzon, hazaérve meg várja a jól behűtött sör???

Emiatt nem válnék el, de csak mert eleve nem mennék olyan emberhez aki nem segítene nekem a házimunkában.

A párom szerencsére segítőkés, tisztaságmániás, volt egy arany édesanyja aki megtanította...

21-L (4 éve együtt)

2011. nov. 9. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
97%
ha a nő nem dolgozik, akkor abszolút elvárható, hogy egyedül vezesse a háztartást. szerintem. ha mindketten dolgoznak, akkor meg természetes, hogy a házimunkát is ketten csinálják.
2011. nov. 9. 21:32
 23/25 anonim válasza:
96%
Tudod, gyakorlatilag én is azért váltam el, mert a férjem nem segített a házimunkában, pedig számomra teljesen természetes (családilag), hogy a munka jelentős részét a feleség csinálja. Csakhogy nálunk évekig a következő szituáció ment: kétlaki életet éltünk, én vidéken, a párom Pesten dolgozott, hivatalosan Pesten laktunk, de csak hétvégén találkoztunk. Tehát én pénteken este felutaztam 100 kilométerről és vasárnap délután vissza. A hétvégém azzal telt, hogy mostam, főztem, takarítottam, stb., de olyan szinten, hogy ha pl. a párom hétfőn este sörözgetett egy kicsit a barátaival, akkor az üres poharakat, üvegeket, szétszóródott nassolnivalót én takarítottam össze a hétvégén. Mindeközben neki csak a hátát láttam, amíg a számítógépen játszott, együtt gyakorlatilag semmit sem voltunk. Szerinted meddig lehet ezt bírni? Igen, a házimunkában csúcsosodott ki, ami miatt elváltunk, de ez csak a férjem hozzáállását jellemezte...
2011. nov. 10. 10:21
 24/25 DarkChii ***** válasza:
44%

Én eleve olyan férjet szeretnék magamnak akiről tudom hogy nem úgy fog viselkedni mintha az X. gyerekem lenne.

Nálunk is mindent anyum csinált otthon, utálta is rendesen... én meg nem szeretnék az ő sorsára jutni. Ha mégis úgy alakulna, én is elválnék.

2012. máj. 28. 11:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Szituációtól függ. Ha az én házamban laknánk és ő nagyobb kupit csinálna mint én én sem takarítanám a mocskát. ( Férfi vagyok) A saját részemet megcsinálom mivel hosszú ideig éltem egyedül de másét nem vagyok hajlandó. Lehet ez kicsinyes dolog de a mosogatóban is mindenki a saját szennyesét mosogatja, a ruháknál ugyanez.
2015. dec. 9. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!