Mi a véleményetek arról, hogy valaki csak azért akar elválni mert a férje nem segít neki a házimunkában?
Nálunk odahaza is mindent anyum csinált,ugyanis ő otthon volt és neki ez volt a dolga!
Nálunk is így van,a párom sokat dolgozik,én itthon a gyerkőkkel(keresem a munkát)és a házimunkát szinte csak én csinálom!Ő max.néha besegít a főzésbe!De amikor még melóztam akkor én csináltam mindent,még nagyobb is volt a rend,nem voltak gyerekjátékok itt-ott:))
De hogy ezért elválni...
Én voltam cseléd két évig egy pasi oldalán. Ne tudd meg, a végén úgy bánt velem, mint egy kutyával. Egyszer, mikor hazajött melóból, és nem voltak kivasalva a cuccai, begurult, és lekevert két óriási nagy pofont. Na, akkor hagytam ott a fenébe.
Ez nem csak abból áll, hogy nem segít porszívózni. Ennek szövődményei vannak.
27/n
Kedves 27n még jóó,hogy ott hagytad,gonolom azzal
az emberrel már nem volt minden rendbe idegileg ha ezért lekevert két pofont!
Na ez az, hogy eleinte ment a nagy szerelem, meg a kényeztetés. Aztán összeköltöztünk. Segített ő nekem, olyan volt, mint a kis angyal.
Aztán egyre több melót hagyott rám, pedig én még tovább dolgoztam általában, mint ő. Végül semmit nem segített. ( az ő lakásában laktunk) Minden hülyeségét morgott velem, aztán már kiabált is, ha pl kajálás után nem mosogattam el rögtön.
Két év kellet ahhoz, hogy megtudjam, milyen ember ő valójában.
Nem mindig kis hülyeség az a probléma, amit mi annak hiszünk/látunk.
27/n
Szerintem ez a "nem segít a házimunkában" csak a jéghegy csúcsa, a mélyben sok egyéb dolog is ott kavarog. Mindez inkább a szeret, megbecsülés, tisztelet hiányát leplezheti, aminek eredménye a nő=cseléd.
Az ismerősöd valószínűleg nem akarta világgá kürtölni, mit rejt a mély, ezért mondja ezt a kézzelfogható válási okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!