Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg, hogy pozitiv...

Hogy mondjam meg, hogy pozitiv lett a teszt? Drágám, van egy rossz hirem? .

Figyelt kérdés
A férjemmel van egy közös kisfiunk, meg neki egy lánya. Ő nem igazán akart még egy gyereket! Ma reggel csináltam egy tesztet,ami pozitiv lett. Én örülök neki, de a páromnak valahogy jól kéne kommunikálnom, hogy Ő is tudjon örülni.. Várok ötleteket
2011. nov. 9. 08:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szia! Először is gratulálok!

Másrészt ne úgy tálald eleve, mint rossz-hírt, hanem mindig egy tényt. Utána pedig üljetek le megbeszélni, mondd el, hogy te szeretnéd a babát, és kérdezd meg tőle, ő miért nem, hallgasd meg a félelmeit.

2011. nov. 9. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

Hát most kicsit kiakadtam. Tényleg elég siralmas a helyzet, de ahogy már írták ahol háromnak jut, ott akad a negyediknek is... Meg két ember kellett ehhez a babához.

A kérdező ötleteket vár, és ahogy olvastam a kommenteket az az érzésem támadt hogy arra biztatja mindenki hogy beszéljék meg megtartsák-e?!

Lehet hogy a férj csak túl aggódja a dolgot, mint ahogy az én férjem is szokta néha.

Olvastam már olyat hogy a levelet írt a nő a baba nevében, amibe leírta hogy 9 hónap múlva fog érkezni, és alig várja hogy lássa az apukáját... nekem ez akkor nagyon megtetszett. Beszélni róla meg úgyis fogtok ezerszer, először csak legyen meghökkentő és örömteli a pillanat!

Gratulálok a babához, és sok boldogságot!

2011. nov. 9. 15:22
 23/26 anonim ***** válasza:
56%

nem olvastam végig a többi választ, szóval már lehet írták:

ír egy levelet a csöppség nevében/

pl.:

"Szia Apa!

Még nem ismerjük egymást, de én már nagyon várom, hogy végre a karodban tarts, anya hasában olyan kicsi a hely..."

Ez csak egy hirtelen jött példa volt, de szerintem tök aranyos, és ennek nem lehet nem örülni. Én biztos ilyent küldök majd ha aktuális lesz a dolog

és gratula a babához!

Tessék neki örülni, mert fogy a Magyar!!!:)

2011. nov. 9. 22:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Na hogy reagált a férjed a hír hallatán? Beszéltél vele?
2011. nov. 10. 09:49
 25/26 A kérdező kommentje:
Reggel Vele csináltam meg egy tesztet. Mosolygott, szerintem csalódott volt. Elpityeredtem magam,-nem vagyok megjátszós,de kijött a feszültség... Este beszélgetünk... köszi az érdeklődést
2011. nov. 10. 15:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Mire jutottatok?
2011. nov. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!