Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet e frissen szült nőnek...

Lehet e frissen szült nőnek chipset enni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem meg tőletek, mert az anyósom ezt hozta nekem a szülést követő napon a korházba!
2011. nov. 8. 20:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha úgy se szereted mi értelme a kérdésnek? Inkább tegyél fel valami ilyesmit, hogy szidnátok anyósomat a kedvemért?
2011. nov. 8. 21:03
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Császár miatt két napig csak a kórházi kaját ehettem,utána meg bármit...Chips pl meg sem fordult a fejemben,h ne lehetne,sőt mondok durvát,én mogyorót,pisztáciát is ettem/eszek, több,mint fél éve szoptatok,és semmi baja a kicsinek..

De szerintem valóban az a baj,amit korábban írtak,nem szereted az anyósodat,pedig ő csak kedveskedni akart..

amúgy nekem a madártejtől meg már herótom volt,mki azt akarta belém tömni...

13/25 anonim ***** válasza:
88%
Ez elég béna kamukérdés.
 14/25 anonim ***** válasza:
16%

20:50 -es vagyok. Csak tudnám, kinek szúrta a szemét a válasz, ami tényleg a kérdésre válaszolt, és nem aláztam porig az anyóst se, az anyukát se... vagy ha valaki normálisan válaszol, akkor rögtön le kell pontozni?

Kérdező, olvastam utána, hogy nem is szereted. Akkor sajnálom, ez tényleg dühítésből tette :( Igaz, nem szülés után, de velem is megcsinálta anyósom, hogy direkt azt vette, amit nem szeretek.

2011. nov. 8. 21:04
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

utolsó előtti 4-gyel maximálisan egyet értek. Utolsó, igazad is lenne, ha nem lenne a kérdésben egy kis felhang, hogy anyós hozta ám!!!!! Ha a kérdező anyukája vagy férje, esetleg testvére vitte volna, akkor talán a kérdés sem lenne kiírva.

Egyébként ehetsz.

2011. nov. 8. 21:06
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
egy frissen szült nőnek még nincsenek fogai.
2011. nov. 8. 21:13
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintem pedig egy nyugdija anyós igazán süthetne valamit!"

Jaaaah, hogy a követelőzés az megy, de közben utálod? Ez marha érdekes, ha nem jöttök ki, akkor miért várnád, hogy bármit süssön neked?

2011. nov. 8. 21:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod a chipsszel? Én vajúdás közeb nagyon ittam volna colát és még a doki össze sem vart kaptam colát :D

Am,,szerintem is a kedves mamával van a baj nem azzal amit hozott.

2011. nov. 8. 21:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék a szülés másnapján ilyen jó erőben lenni, hogy még arra is jusson, hogy fórumot nyithassak, hogy kit mennyire utálok :)

Szerintem én vagy a gyerekkel fogok foglalkozni, vagy aludni fogok - legalábbis ilyen elképzeléseim vannak a szülést követő 1-2 napról. Ja, meg fájlalni fogom a szétvágott kimeneti nyílást.

2011. nov. 8. 21:25
 20/25 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes egy csaj vagy te, hallod. Az én anyósom akár rántott egeret is hozhatott volna, azon sem akadtam volna ki a BOLDOGSÁGTÓL!! Ami nem kell, küldd el valami rokon gyereknek, legalább azt hiszik rólad, hogy jó fej vagy. :)
2011. nov. 8. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!