Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom ki akarja provokálni...

A párom ki akarja provokálni a szakítást. Mellette viszont hiteget. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

konkrétan nem mondja meg, hogy be akarná fejezni, viszont állandóan kiidegel(pl. lenézve beszél velem, ha jelzem, hogy fáj, még neki áll feljebb, vagy napokra megsértődik nem is keres - azért mert pl kifejeztem, hogy megbántott. stb stb)

a lényeg, hogy minden helyzetben úgy viselkedik, hogy szinte kiprovokálja, hogy elhagyjam, viszont mivel nem mondja ki ezt konkrétan, mellette bizonytalanságban tart, hogy lehet mégis szeret, csak ilyen hirtelen jellem.

tehát ha szándékosan rákérdezek, hogy azt akarja e hogy befejezzük, azt válaszolja nem, csak viselkedjem máshogy.-és ebben megint kitalál valamit, amiért hibáztat.

szóval tiszta ellentmondás még egy mondata is.

pedig én szeretem őt és szeretném, ha már minden rendben lehetne, de ő folyamatosan ingerült, vagyis mindenen egyből fel kapja a vizet, mintha csak maga a jelenlétem zavarná.

és ez megy hónapok óta, és kezdek tönkre menni bele, a szeretethiányba, a feszültségbe :(

mit tehetnék én?

2011. nov. 8. 20:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

ezzel az a baj, ha átmegyek "kutyába" szóval próbáltam már neki megfelelni, de ez lehetetlen!

mindig van valami újabb és újabb amibe beleköt :(

2011. nov. 8. 21:05
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Például szakíthatnál. Neked sem kell az engedélye. A hirtelen hangulat pedig nem tart napokig. Ha csak ez lenne a baja, egy órán belül lenyugodna és BOCSÁNATOT KÉRNE.
2011. nov. 8. 21:18
 13/33 A kérdező kommentje:

hát bocsánatot kérni azt nem tud.

azt vettem észre hogy mintha ezért folytatná sokszor inkább a veszekedést, hogy ezt a szót elkerülje...

és ráadásul olyan dolgoknál is, ahol simán átlátszó, ha ő látott rosszul vmit.

hu de megbántam már hogy összejöttem vele.

most itt vagyok érzelmi függőként.

próbálom helyre hozni, javítani.

2011. nov. 8. 21:30
 14/33 anonim ***** válasza:
Elnézést, de férfi vagy vagy nő?
2011. nov. 8. 22:49
 15/33 Hajni* válasza:
100%
Azt nem értem: leírod hogy milyen rossz a te szemszögedből ez a kapcsolat, akkor mire vársz? Persze vannak szenvedő típusú emberek akik akkor vannak jól, ha sajnáltathatják magukat. Te ebbe a kategóriába tartozol? Boldog akarsz lenni? Tedd azt ami boldoggá tesz, és akinek ez nem tetszik az csak a boldogságod útjában áll, tehát nincs rá szükséged.
2011. nov. 8. 22:58
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát mintha az exemről beszélnél...

Tudod, az ilyen kapcsolatban csak te fogsz tönkremenni, mert ő nem változik meg, nem lesz jobb. Én a helyedben válaszút elé állítanám: vagy változik, vagy vége. Ha pedig nem változik semmi, akkor szakíts, ez a legjobb, amit tehetsz.

2011. nov. 9. 11:19
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszed észre hogy szakítani akar?

Ennyire vak vagy? Ő már rég szakítana, csak annyira gyenge jellem, hogy inkább tőled várja a végső dobást, hogy te legyél az aki otthagyja!

Én a te helyedben már holnap dobnám! nem indokolnám, csak annyit mondanék neki: NEM AKAROM EZT A KAPCSOLATOT!

Nem kell itt semmit sem indokolni, köríteni, mert az még inkább megnehezítené a szakítást.

Ő nem szeret, un téged, és ezért aláz...még mindig a nyakán vagy.

Ez az ami elkeserítő...nem veszed észre hogy nem akar már téged!

Szakíts, mert ebből te fogsz rosszul kijönni.

Tapasztalatból mondom, minél előbb dobod, annál jobban jársz!

Legyél erős, határozott és ne érzelmeskedj!

Sok sikert!

26L

2011. nov. 9. 17:29
 18/33 A kérdező kommentje:

tekintve, hogy jelenleg bocsánatot kért, a legutóbbi beszólása miatt, jelenleg változott a véleményem, ami megegyezik most a tegnap 21:00 válaszadóéval:

"Nekem inkább egy uralkodni akaró férfi rajzolódik ki. Próbálja megtörni az önbecsülésedet, hogy irányíthatóvá tegyen. Tehát vagy átmész kutyába és felvállalod a rabszolga státuszt vagy szakítasz."

jelenleg most nem hagytam magam, nem tudott irányítani.

jelenleg most én "győztem"

jelenleg...

2011. nov. 9. 18:58
 19/33 A kérdező kommentje:

tegnap 22:58:

igen, boldog akarok lenni, de valahogy úgy érzem akkor lennék boldog ha a párommal köztünk minden rendben lenne.

2011. nov. 9. 18:58
 20/33 A kérdező kommentje:
amúgy 29 n vagyok
2011. nov. 9. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!