Miért törvényszerű az, hogy a volt barátnő/feleség megkeserítse a volt férj új életét?
Honnan tudod, hogy hány képet tesz fel? Tán te is nézegeted az ő profilját? :)
A férjem exe is hülye, viszont pont ezért nincs sehol se az ismerőseim között és nem is nézegetem, mert nem vagyok rá kíváncsi. Hogy ő engem nézeget-e? Valószínűleg nem, mert az összes adatom és fotóm le van tiltva a nem-ismerősök elől.
Azért, mert képtelenek elengedni a másik felet. Ha el tudná egy ilyen nő (férfi is) engedni az exet, mert tudomásul veszi - bármennyire is fáj -, hogy már mást szeret (illetve: őt már nem szereti) az ex, akkor nem lihegnének mindenáron bosszúért, és nem akarnának tönkretenni mindent - a egyébként semmi közük.
Túllépni nem lehet semmin "csak úgy", ez süket duma. Ha egy veszteséget az ember meggyászolt (a válás is az), akkor idővel túlJUT rajta. Gyász nélkül nem.
(Valamint nem csak a volt feleség tudja megkereseríteni az ex életét, hanem a volt férj/pasi is.)
Az én párom is házas volt, van 3 gyereke. Mikor összejöttünk, akkor már elvált volt. Nem egy másik nő miatt vált el, hanem mert már nem bírták ki egymás mellett az nejével. A nő soha nem dolgozott egy percet sem, a párom tartotta el, mikor kérte, hogy menjen el dolgozni, elvégre a gyerekek már iskolások, akkor inkább gyorsan elintézte, hogy teherbe essen (nem ecsetelném hogyan) és ne kelljen dolgoznia. Közölte, ha dolgozik akkor nem tud a barátnőivel együtt lenni olyan sokat, és ezt nem akarja. Hát a párom el is vált tőle, elege lett. A gyerekeit imádja. Mióta összejött velem, a nő teljesen ki van akadva, múltkor közölte párommal, hogy kár, hogy nem halt meg, akkor több pénzt kapna utána árvaellátás címen. A párom csak annyit mondott neki dec. 2-án, hogy majd 5-6-án tudja adni a gyerektartást, akkor jön meg a pénze.
Hát én az ilyen nőt nem fogom megérteni, sajnálom. Mindig azt nézte, mennyi pénzzel tudja az államot lehúzni a gyerekek után...szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!