Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nem szeretnek benned a...

Mit nem szeretnek benned a szüleid? Te mit nem szeretsz bennük? Mi miatt szoktatok veszekedni?

Figyelt kérdés
Ha megkérhetem a 14-17-es korosztály válaszoljon (: Köszönöm.
2009. máj. 7. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A szüleink azt nem szeretik bennünk hogy kamaszok vagyunk, és mint ilyen, egy külön kasztot alkotunk. Semmi nem jó, ha kérdeznek akkor az a baj, ha nem kérdeznek akkor az.

Mi pedig azt nem szeretjük bennük, hogy parancsolnak, és hogy nem akarjuk elhinni hogy csak a javunkat akarják (Anyukám pszichológus, és épp hét végén veséztük ki a témát. Sokkal rosszabb, de sok tekintetben sokkal-sokkal jobb helyzetben vagyok, mint akinek nem ismerik el a szülei, hogy ez a kamaszkori "utálom a felnőtteket, és a gyerekeket is" korszak el fog múlni.)

Bocsi, de már túlléptem a korhatárt, 18 éves csaj vok

2009. máj. 7. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 vagyok, de ismerem a próblémát, mivel volt egy elég zűrös korszakom 15 évesen.Miért nem engednek el bulizni?Miért szólnak bele ebbe-abba?Miért hiszik, hogy tudják, hogy mi a jó nekem, mikor nem?Még most se tudom a kérdésekre a választ sajnos!Apa nagyon nehezen fogadta el, hogy már nem vagyok gyerek.De aztán mindketten engedtünk és jobb lett.Nehéz ügy!Nagyon sokat hibáztam én is, de ők is.De sikerült kiharcolni a jogaimat és én is alkalmazkodtam!:)Kitartás!Csak idő kell!
2009. máj. 7. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!