Ha egy apa 4 felé fizet gyerektartást akkor is százalékban vonják le? Akkor pénze sem marad vagy ez hogy van?
Figyelt kérdés
Szóval ha több nőtől van gyerek, és mindnek fizetnie kell olyankor mi van? Levonják négyszer a 25%-ot? Az mondjuk durva lenne.2009. máj. 7. 15:33
1/3 anonim válasza:
a bérből maximum 50% lehet vonni összesen. ezen az 50% kell megosztoznia a 4 gyereknek és anyukájuknak! vagy ha fix az összeg, akkor meg adja magát!
2/3 anonim válasza:
Igen,igaza van az első válaszolónak sajnos.Bár attól függ mennyi jut a gyerekekre.Minden szülőnek kötelessége lenne gondoskodni a gyerekeiről megfelelően.De sajnos sokan vannak akik ezt nem érzik kötelességüknek,megcsinálni meg tudják a gyereket,de az eltartása már nem megy.Mindenkinek csak annyi gyereket szabadna vállalni amennyit tisztességesen fel tud nevelni.Egy gyereknek nem csak anyja apja is van,akire ugyanúgy vonatkoznak a gyerek iránti kötelességek mint az anyjára.De sajnos sok a felelőtlen nemtörődöm ember.
3/3 anonim válasza:
Az én volt férjem háromfelé fize elméletileg tartásdíjat gyak sehova.A bírósági végzés nekem 16.6 % ot ítélt meg a mindenkori jövedelméből igaz ebből semmit nem láttam, de ez nem tartozik a válszhoz.Lehet % os arány és minimum összeg is a fizetésnél.Nálunk egyik sem müködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!