Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot kapnak a...

Milyen ajándékot kapnak a családtagjaid tőled? Te mit szeretnél kapni? Fiatal lányok írjatok plss!

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy én mit kérjek, és hátha adtok ötleteket :) anyukámnak meg a 2 éves tesóimnak is ki kéne találni valamit. segítenétek? jól jönne :))

14 lány

2011. nov. 5. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

és eldöntöttem,hogy telót kérek,gördeszkát és cipőt,meg könyveket

nekem ennyi bőven elég is lenne

amúgy most csak azért kérek ilyen drága cuccokat,mert az utolsó 2 karácsonyon megmondtam nekik,hogy vegyenek hajvasalót,mert nekem csak annyi kell,erre mivel nem akartak hajvasalót venni,ezért SEMMIT nem kaptam....

13l

2011. nov. 5. 20:57
 12/18 A kérdező kommentje:

a linket köszönöm

azta te szegény :D gördeszkám már van. teló is jól jönne az tény, mert eléggé tönkretette a mostanit, de még garanciáás

2011. nov. 5. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:

11-12-13 éves korban felesleges a hajvasaló :)

én személy szerint bögrét kérek. mindenkitől :D

meg persze egy személyt szeretnék nagyon :\ de azt úgysem kérhetem, max a mikulástól, úgyhogy... levelet írok neki. :)

15L

2011. nov. 6. 10:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pulzus-kalóriamérő órát kérek.

Anyámnak adok egy mini méretű tepsit,amiben csak minimális mennyiségű sütit tud sütni és nem zabáljuk tele magunkat állandóan a cukros és zsíros sütikkel,hanem mindenkinek jut max 2-3szelet :)

Vigyázok a család vonalaira XD

Hugomnak egy partybelépőt adok. Apámnak még nemtom:)

23/L

2011. nov. 6. 11:20
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. jó ötletek.
2011. nov. 6. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mézeskalács házikót sütök a családtagoknak. A gyerekeknek színes cukorkákkal díszítem, a felnőttekét pedig dióval mandulával mogyoróval.Igazából én nem vágyom semmire a legnagyobb ajándékot amit kaphattam már a pocakomban hordom, és ha minden igaz december végén január elején átölelhetem a kislányomat.Életem legboldogabb napjait élem! 27 éves lány.
2011. nov. 15. 13:54
 17/18 A kérdező kommentje:
gratulálok a kisbabához!:) örömet egészséget!
2011. nov. 15. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:

13:54 elérzékenyültem a soraidon :) legyen sok-sok örömötök a babátokban, csodaszép karácsonyi ajándékotok lesz!

26/N

2011. nov. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!