Milyen ajándékot kapnak a családtagjaid tőled? Te mit szeretnél kapni? Fiatal lányok írjatok plss!
nem tudom, hogy én mit kérjek, és hátha adtok ötleteket :) anyukámnak meg a 2 éves tesóimnak is ki kéne találni valamit. segítenétek? jól jönne :))
14 lány
és eldöntöttem,hogy telót kérek,gördeszkát és cipőt,meg könyveket
nekem ennyi bőven elég is lenne
amúgy most csak azért kérek ilyen drága cuccokat,mert az utolsó 2 karácsonyon megmondtam nekik,hogy vegyenek hajvasalót,mert nekem csak annyi kell,erre mivel nem akartak hajvasalót venni,ezért SEMMIT nem kaptam....
13l
a linket köszönöm
azta te szegény :D gördeszkám már van. teló is jól jönne az tény, mert eléggé tönkretette a mostanit, de még garanciáás
11-12-13 éves korban felesleges a hajvasaló :)
én személy szerint bögrét kérek. mindenkitől :D
meg persze egy személyt szeretnék nagyon :\ de azt úgysem kérhetem, max a mikulástól, úgyhogy... levelet írok neki. :)
15L
Én pulzus-kalóriamérő órát kérek.
Anyámnak adok egy mini méretű tepsit,amiben csak minimális mennyiségű sütit tud sütni és nem zabáljuk tele magunkat állandóan a cukros és zsíros sütikkel,hanem mindenkinek jut max 2-3szelet :)
Vigyázok a család vonalaira XD
Hugomnak egy partybelépőt adok. Apámnak még nemtom:)
23/L
13:54 elérzékenyültem a soraidon :) legyen sok-sok örömötök a babátokban, csodaszép karácsonyi ajándékotok lesz!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!