Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szélednek szét a családok?

Miért szélednek szét a családok?

Figyelt kérdés

4-ne vagyunk testvérek.Van két bátyám,és egy nővérem.Mindig jóban voltunk,és ma is nagyon szeretjük egymást.Igaz testvéri kötelék van köztünk.Mégis oly messze vagyunk egymástól.A nagyobbik bátyám a 90-es évek végén kiment Japánba dolgozni,és végleg ott maradt.Családja lett,éli az életét.A kisebbik bátyám 2001-ben kiment Moszkvába és ő azóta is ott él.A nővérem 2005-ben Angliába ment ki családostul. A nővérem fia fél éve átköltözött Spanyolországba,mert ott szerzett egy jó állást a szakmájában.A kisebbik bátyám lánya pedig 4 hónapja Ausztráliában él,mint biológus..Annyi felé sodródtunk,hogy néha úgy hiányzik,hogy nem vagyunk együtt mindannyian.Tegnap volt a születésnapom.Egész héten kaptam a világ minden tájáról az ajándék csomagokat.Minden nap mindig valaki ír emailt,és tényleg felköszöntöttek.Mégis annyira hiányoznak,és olyan érzésem volt mintha nem lenne senkim a lányomon kívül.Most egy kicsit el vagyok keseredve mert írtam nekik,hogy karácsonyra jöjjenek haza,és legyünk együtt mint egy nagy csald..Ma a kisebbik bátyám is megírta,hogy ő sem tud hazajönni az ünnepekre.Egyik testvérem sem tud hazajönni.Megértem őket,de olyan jó lett volna..

Bocsi hogy leírtam,de annyira szomorú vagyok,hogy így szétszakadtunk..Vagy én reagálom túl??

35/N

2011. nov. 5. 16:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
És Isten éltessen sokáig erőben egészségben békességben! Ezt fogadd megkésett születésnapi köszöntésként.
2011. nov. 5. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!