Miért szélednek szét a családok?
4-ne vagyunk testvérek.Van két bátyám,és egy nővérem.Mindig jóban voltunk,és ma is nagyon szeretjük egymást.Igaz testvéri kötelék van köztünk.Mégis oly messze vagyunk egymástól.A nagyobbik bátyám a 90-es évek végén kiment Japánba dolgozni,és végleg ott maradt.Családja lett,éli az életét.A kisebbik bátyám 2001-ben kiment Moszkvába és ő azóta is ott él.A nővérem 2005-ben Angliába ment ki családostul. A nővérem fia fél éve átköltözött Spanyolországba,mert ott szerzett egy jó állást a szakmájában.A kisebbik bátyám lánya pedig 4 hónapja Ausztráliában él,mint biológus..Annyi felé sodródtunk,hogy néha úgy hiányzik,hogy nem vagyunk együtt mindannyian.Tegnap volt a születésnapom.Egész héten kaptam a világ minden tájáról az ajándék csomagokat.Minden nap mindig valaki ír emailt,és tényleg felköszöntöttek.Mégis annyira hiányoznak,és olyan érzésem volt mintha nem lenne senkim a lányomon kívül.Most egy kicsit el vagyok keseredve mert írtam nekik,hogy karácsonyra jöjjenek haza,és legyünk együtt mint egy nagy csald..Ma a kisebbik bátyám is megírta,hogy ő sem tud hazajönni az ünnepekre.Egyik testvérem sem tud hazajönni.Megértem őket,de olyan jó lett volna..
Bocsi hogy leírtam,de annyira szomorú vagyok,hogy így szétszakadtunk..Vagy én reagálom túl??
35/N
ma 17:04
vagyis kedve selső író..Már kértelek hogy a rosszindulatodat hagyd meg magadnak..rendben??? Ha nem tudsz normálisan válaszolni,hacsak kötekedni tudsz akkor maradj inkább csendben..Nem kötelező írni ám...
A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat..
ma 17:06
tudom,hogy nem könnyű csak úgy hazaugrani..De a karácsonyi összejövetel nem múlt héten lett megkérdezve.Ez már január óta téma,és úgy beszéltük meg,hogy mindenképpen igyekszenek megoldani az ünnepeket.Nővérem azért nem is jött nyáron haza nyaralni,mert karácsonyra tervezte az utazást..Sajnos nem jött össze senkinek..Írtam is hogy megértem,csak hiányoznak nagyon...De amint látom van 1-2 hozzászóló akik nem is merik ezt az érzést,és ezért nem jut el a tudatukig..
Én örülök annak hogy mindenki jól él..Nem sajnáltatom magam...de hiába magyaráznám el hogy mit érzek,aki még nem érezte igazán magányosnak magát annak fogalma sincs..Az ember úgyis lehet magányos hogy nincsen egyedül..
De ha ez sajnálkozásnak vetted akkor nem az jött le amit szerettem volna írni..
Voltaképpen most már azt se értem,hogy miért írtam ki a kérdést..Mert itt jó szavakat sem nagyon kap az ember..(tisztelet a kivételeknek akiknek köszönöm a válaszukat)de annyi rossz indulatú ember van,hogy kár érte nagyon :(
Mindenesetre köszönöm a válaszokat...
ma 17:18
igen...A nővérem sírt is,mert ő is annyira örült volna ha újra összejöttünk volna.Ráadásul neki a fia sem tud hazamenni sem Angliába sem ide,így neki még nehezebb..Mindkét bátyám is el van keseredve.Bár a nagyobbik bátyám felvetette hogy menjünk mindannyian Japánba,de ezt mondta a kisebbik bátyám,és a nővérem is..Így most megint ott vagyunk az elején..Ha lenne idejük rá,akkor haza is tudtak volna jönni..A kisebbik bátyám még azt is sajnálta hogy halottak napján nem tudott hazajönni a szüleinkhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!