A lopásról készült jegyzőkönyvet ki olvassa el? Hogy
merjek az utcára menni?
Nem tudódhat ki, hiszen ilyen helyen titoktartási megállapodást kell aláírni mikor belépsz, vagyis ha kitudódik akkor lehet bepanaszolni a jegyzőt és komoly ügy lehet belőle. Dolgoztam önkormányzatnál ( rendszergazdaként) esküt kellett tennem ,h minden titkot megőrzök, külön mondták is, h bizalmi állás hiszen rendszergazdaként mindenbe bele tudok látni ű( így is volt), de ami zárt ülésen hangzik el vagy titkos adat arról nem szabad beszélnem, ha kiderül, h kiszivárogtattam valamit azonnal kirúgnak. Igaz nekem a jegyző volt a főnököm, de a titoktartás rá is vonatkozik. Mellesleg első alkalommal ha 20 ezer ft alatt van meg lehet úszni. A jegyzőnek kell szabálysértési eljárást indítani, de ha megindul téged is meghallgatnak. Tagadni kell mindent ( tesódnak) ugyanis hiába van videófelvétel, hiába állítja egy tucat őr, hete loptál szabálysértésnél nem indul hivatalból eljárás a biztonsági szolgálat meg nem nyomozhat, mert nem hatóság a hatóság meg nem foglalkozik vele, a Tesconak nem érdeke pereskedni hiszen kár nem érte őket mert nem sikerült ellopni, így az ügyet ejteni fogják. Még priusza sem lesz.
2009. máj. 7. 08:54
Szia!
Először is ne emézd magad emiatt. Ennél nagyobb problémátok, az életben ne legyen!
Másodszor, ha ki is tudódna (bár kétlem), minden csoda 3 napig tart.
Harmadszor, én fognám a hugom, és elsétálnék vele a barátnőjéhez, egy kis tisztázó beszélgetésre. Ha ő találta ki, akkor legalább szembesüljön azzal, mit tett. A tesód tudott a lopásról, vagy csk - elnézést - baleknak használta a csaj? Csak mert így kicsit másabb a gyerek fekvése!
(Én a barátnő táskáját addig nem adnám vissza, amíg nem jön laposkúszásban HOZZÁTOK bocsánatot kérni. Bár, ebben az esetben lehet, hogy ez is kevés lenne...)
Minden jót!
2009. máj. 7. 09:05
Hány éves is vagy? Bocs nem kell válaszolj rá nem tartozik a témához. De ezzel a hozzá állással kicsit gyerekesen viselkedsz. Egyetértek azokkal akik azt mondják használd fel tanmesének az esetet.
Nem nem fog kitudódni, a hivatali titoktartás kötelezi a jegyzőt. Ha nem így lenne és mindenkinek a fülébe jutna nyugodtan lehet perelni, titoktartás megsértése miatt. Mint ahogy pedagógusként neked is van bizonyos titoktartási kötelezettséged neki is van ilyen.
Falu tudom milyen az nem kell a falu szájával foglalkozni. Én is ott nőttem fel és mi is köztiszteletben álló család vagyunk. De nem érdekelt ki mit gondol. Éltük az életünk ahogy mi gondoltuk. Ha ez számítana az életben akkor most egy idegroncs lennék, olyan mint anyósom- aki a nap 24 órájából 48-ban azzal foglakozik, hogy mit gondol róla a munkatársnője az anyja, a szomszédja, a lánya és a mit tudom én még kicsoda. Nem is csoda ,hogy skizofrén lett.
Szóval ne aggódj. Nem lesz baj. Egyébként is vésd jól az eszedbe minden csoda 3 napig tart. Soha ne legyen nagyobb bajod az életben!
2009. máj. 7. 09:14
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
Az utolsónak : Szerintem nem gyerekes, hogy aggódok a családunk jövőjéért!!! Amúgy neked is köszi.
Elmondták előttem a lényeget. Minden csoda 3 napig tart, ha ki is tudódik max. pár napig lesz téma a kontyos CB hálózaton utána lesz más, amiről lehet beszélni. Mellesleg ha kitudódik mindegy mit csinálsz már úgysem lehet megakadályozni a terjedését. Ha nem csinálsz semmit akkor ugye beismerésnek veszik ha kézzel-lábbal tiltakozol azt is, mert azt mondják nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
2009. máj. 7. 16:29
Nem az nem gyerekes,hogy aggódsz. Ez természetes. De te magad nyavalyogsz,hogy "nem élem túl, jaj mit fognak szólni?". Ez hülyeség túl éled. Ez a gyerekes viselkedés. "Pistike azt mondta hülye vagyok, Anyaaa én nem élem túl.." Kb ez a szint. De tudhatnád pedagógusként.
2009. máj. 7. 16:43
27/30 A kérdező kommentje:
Lehet, de én ilyen lelkis voltam, vagyok és leszek is......már ne haragudj ezért! Amúgy ez az eset borzasztó messze áll a Pistikés esettől....szerintem:((
Szia!
Tudom, hogy nem illik visszakérdezni, de az illetékes "barátnővel" vagy a szüleivel beszéltetek már? Ha nem, akkor mire vártok?
Üdv!
2009. máj. 8. 09:27
29/30 A kérdező kommentje:
Eltelt azóta 10 nap. Szerencsére nem hallottunk vissza semmit a történetből. Próbáljuk mi is elfelejteni, leginkább nem is hozzuk szóba. Köszönöm a biztatást és a lelki támaszt! (Barátnő feje leordítva- nem jelentkezik azóta---Még jó!)
hehe ha kiderül mivan megraknak szalmávalXDXD ha kiderül sincs semi....nem mind1
2009. nov. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések: