A lopásról készült jegyzőkönyvet ki olvassa el? Hogy merjek az utcára menni?
elvileg nem tudódhat ki
ha kitudódik, azzal nyilvánvalóan megsérti a titoktatást a polgármesteri hivatal
(az adott ügyintéző és vagy a szabálysértési osztály vezetője)
rengeteg szabálysértési ügy, akta van
nem ügy ez, több ezer van belőle
Ez velem is megesett.
Én loptam, a Tescoban, mert fogadtunk a barátnőimmel. Nem szép dolog, megbántam, de amikor fiatal az ember, tesz meggondolatlan lépéseket.
Nem kérek kioktatást, tapasztalatnak írom le az esetem!
Nyugodj meg, nem fog kitudódni.
Az én esetemben legalábbis nem történt meg. A helyi önkormányzat kiküldte a levelet, fel sem bontottam, annyira szégyelltem, a mai napig felbontatlanul hever a fiókban.
Senki sem beszélt róla. Nem hallottam vissza soha. Pedig az én falumtól pletykásabb nem igazán létezik.
Azóta 3 év telt el. Nap mint nap megyek a hivatalba. Mindenki kedves velem, sokat segítenek minden téren. Soha senki sem említette, pedig más a szememre lett hányva. Ez nem.
Szóval ebből kiindulva elég diszkréten kezelik az ilyen ügyeket. A jegyző tudhatja, max annak a titkárnője, ha kiadja gépelni a papírt. De a falusi önkormányzatok kicsik, nem igazán van kapacitás titkárnőre. Szóval ne görcsölj, nyugodtan menj ki, ne beszéljetek róla, és elül a dolog.
Végképp ne menj be titoktartást kérni, mert azzal csak felvered az ügyet, mégjobban felfigyelnek rá.
Legyetek túl rajta, csendben, ez a tanácsom.
Köszönöm a tanácsokat!
Nagyon kivagyok elhihetitek!
Egyszer már hallottam ilyen esetet csak akkor egy 8. osztályos fiú lopott aki a mi iskolánkba jár. Talán így derülhetett ki mivel az igazgató is megtudta... Szerencsére a húgom már középiskolába jár egy közeli városba. ( Az ő sulija megtudja?
Én az ilyen embereket nem értem meg, már bocsáss meg!
Mi a szart foglalkool vele, a többi se jobb, csak teszi az agyát...
De sajnos az én családom is ilyen, és én már kivagyok tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!