Mivel tudnék hatni a páromra?
Hát nem irigyellek egy ilyen ajánlatra kevesen mondanának nemet.
Legalább próbáljátok meg,kicsit összeszeditek magatokat és utána haza lehet jönni,nem kell kint megöregedni,ha mégsem tetszik annyira a párodnak.
Sorolja fel, hogy mit veszíthettek és mit nyerhettek vele,ezt mérlegeljétek!
hihetetlen, hogy itt mindenki pénzéhes, aki nem szeretne kenyéren-vízen élni albérletben élete végéig.
én is azt mondom, hogy egy próbát mindenképp tegyetek. mondjuk nem tiszta, mennyit kéne kontaktolnia az apjával az üzleten kívül. (közös fedél?) legrosszabb esetben megszeditek magatokat, és visszaköltöztek ide.
Gondolom, a párodnak van pka arra, hogy nem akar az apjától függeni - mert itt erröl van szó, hogy az apa venne autót, fizetné a lakást, adna munkalehetöséget. De ha beleolvasol a témába ezen az oldalon is, akkor rengeteg olyan kérdést találsz, ahol utána a "gyerek" nem kap rendes fizetést, idövel neki kell fizetnie a saját dolgait ("mert azt csak indulásnak gondoltam" - mondja az apa), éjjel-nappal dolgoznia kell, és többé nem tud szabadulni a kötöttségek miatt.
Nekem legalább is gyanus lenne, hogy az apának mi ELÖNYE van ebböl, mert azért közelebb is találna megfelelö munkaeröt ilyen feltételek mellett (autó, albérlet fele, stb). Valószinüleg csak arra megy ki a dolog, hogy olcsó és töle függö rabszolgát szerezzen.
De mindentöl függetlenül ilyen helyzetben "Igazából nem szereti a párom a papáját" miért kellene elfogadnia az apától bármit is.
HA joban lenne az apjával, még akkor is meggondolnadó lenne, de igy tökéletesen igaza van a barátodnak.
Munkát lehet máshol is találni, te is el tudsz menni Ausztriába (a párod nélkül? - mert arról nincs szó a tervedben, hogy eggyütt lennétek), ehhez nem kell megalázkodni és alamizsnát elfogadni olyan valakitöl, akit nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!