Kihez állsz a legközelebb a családodban? Kivel vagy a legjobb viszonyban? (Kit szeretsz a legjobban? )
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 14:59
13/21 anonim válasza:
Anyuval vagyok a legtöbbet, így vele vagyok a legjobb viszonyba. De apuval is jóban vagyunk, ő is tud rólam mindent, amit egy apának tudnia kell.
24/n
14/21 anonim válasza:
Anyu.
Apura meg simán számíthatok,de csak választékosan osztok meg infót.:)
20l
15/21 anonim válasza:
Nekem a szűken vett család: Anya-anyaférje, Apa, Mama-Papa, Párom és a Legjobb barátnőm. Mindegyiküket ugyan annyira szeretem, fontosak, sok mindent megtennék értük. a mamámmal különleges a kapcsolatom, amolyan lelkitársak vagyunk. :) De első helyen a Párom van.
16/21 anonim válasza:
anya, apával nem nagyon beszélek.
18/21 anonim válasza:
Apával sokkal több dolgot tudok csinálni, mert kívül/belül nagyon hasonlítunk és több dologban is egyetértünk (kicsit fiús vagyok).
Anyával is jól elvagyok...csak mind a kettő más. Anya olyan, hogy hozzá külön hangulat kell.
14L
20/21 anonim válasza:
Édesanyámat. Egyedül nevelt fel. Imádom őt. Aztán a páromat. De sokat gondolok a leendő gyermekemre is. Nem mintha terhes lennék, de már nagyon várom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!