Baj ha a rokonok sírjához a temetőbe délelőtt mentem ki?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert bár rengeteg voltak délelőtt is, de pár éve este felé mentem ki, és akkor mégtöbben. Szóval délelőtt akartam kimenni, nem este amikor tömeg van. Valaki azt mondta, hogy este illő kimenni. Tényleg?2011. nov. 1. 12:49
11/13 anonim válasza:
Illik, vagy sem, én nem megyek a temetőbe ilyenkor.A múlt héten voltam, vittem virágot, rendbe raktam a sírt.Nem ezen a napon múlik szerintem, hogy mit érzek!Ahhoz senkinek semmi köze.Már lassan 8 éve, de iszonyatosan hiányzik!És inkább érzem azt, hogy velem van itthon, ahol élt, mint a temetőben, ahol csak egy kődarab jelzi a helyét.Ott csak a teste van.Ő itthon van.
12/13 anonim válasza:
hát én sose hallottam ilyet, hogy este kellene kimenni... ez akkoriban lehetett szokás, amikor még nem volt munkaszüneti nap és csak este tudtak, de most már nem mindegy?
13/13 anonim válasza:
Mi délelőtt tudtunk kimenni,mert kisbabánk van.Ez akkora hülyeség,hogy az nem illő,ha valaki délelőtt megy.Kedves kérdező,nem baj az.A szeretet amúgy sem ezen az egy napon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!