Egy fiú gyereket, hogy kell szeretgetni de úgy, hogy ne legyen homoszexuális se?
Jöjjön akkor egy olyan komment, ami a kérdésre próbál meg választ adni:
Az a baj, hogy te az ölelést, mint gesztus párhuzamba állítod a homoszexualitással. Ezt nem szabad. Próbálj meg elvonatkoztatni ettől.
Ha még nem vagytok hozzászokva, hogy megöleld a fiad, akkor valószínűleg eleinte még elég sete lesz, de ne add fel rögtön!
Megölelheted a fiad, ha például hazaér a suliból, kezet fogsz vele, és megöleled meglapogatód a hátát. Ez szerintem egy férfias megmozdulás, de akkor is benne van az összetartozás jele. Vagy nézd meg, hogy mennyivel vagy magasabb tőle, mikor fog utol érni téged, vagy lehagyni, és bokszolj bele a vállába (persze ne erősen). Az elején nem hiszem hogy baj, ha ilyen kis cselekhez folyamodsz, hogy rájöjj, hogy melyik a legkevésbé kényelmetlen neked, és a fiadnak is.
Az én apukám, és az öcsém például mindig pacsizni szoktak egymással. Meg régen mindig együtt bunyóztunk meg szkanderoztunk, és mivel ilyenkor egymáshoz kell érnie az embernek, talán rájössz hogy ez egyáltalán nem homoszexuális beállítottságú dolog. (ilyen erővel lehetne a lányod apakomplexusos is, elvégre ő ölelget téged, vagy te perverz, mert visszaöleled, de ezzel te is tisztában vagy, hogy nem így van)
Nem kell ettől rettegni. És a közös titkos kézfogás kitalálása is jó ötlet. Egy próbát a későbbiekben szerintem minden képpen megér.
Hát igen,egy melegek által nevelt gyerek esetébe ilyen kérdés fel sem merülne,mivel ott a szeretet nem nemi alapon működik.
A nevelsének semmi köze a szexualitáshoz,az meg egy oltári nagy baromság,hogy ahol csak egy szülő volt,ott nagyobb eséllyel lesz a gyerek homoszexuális.
De mit várunk az olyanoktól,akik a nemi identitás fogalmát keverik a szexuális orientációval??
Azért lesz ennyi sérült felnőtt,mert a hülye szüleik nem tájékozódnak arról,hogyan kellene egy gyereket nevelni.
Nemi sztereoptípiákat mutatnak nekik.
Meg attól,hogy vki heteró még nem biztos,hogy akar majd családot,még ha ezt példának is láttam.Mivel ezek mesterséges,nem természetes dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!