Megvan már, hogy mit vesztek karácsonyra?
Nekem vannak ötleteim, meg egypár beszerezett cuccom is :-))
Páromnak:
-eddig egy mazsolabor van különlegességnek (? tényleg különleges vajon?)
-meg egy borotvakészlet
A következő időt karácsonyig azzal fogom tölteni, hogy gőzerővel valami személyre szóló ajándékot találjak neki, ami olyan különleges, mint ő nekem :-)) Ajándékötleteket szívesen várok :-))
Anyukámnak:
-megtetszett neki nálam egy jó kis táska, megvettem neki egy hasonlót
-a szokásos arckrém-különleges tusfürdő csomagja (lehet, hogy snassz, de ő nagyon szereti, és 2-3 hónapig használgatja, annyit szokott kapni)
-telefontöltés, amivel újabb 1 évig használhatja a mobilját
-arcképével ellátott bögre
-egy jó kis papucs, amit kifigyeltem, hogy szeretne
-1 kg keménycukorka különleges üvegben
-lovas naptár 2012-re
-meg gondolkodom még egy masszázsutalványon is, amit jövőre korlátlanul felhasználhat
Apukámnak:
-régi vágyát szeretném teljesíteni, egy nagy távirányítós helikopterrel, ami kimaradt a gyerekkorából
-mp3 a kedvenc zenéivel feltöltve, amit hallgatni tud
Unokabátyámnak:
-1 kg keménycukorka különleges üvegben (meg van veszve ezért a fajta cukorkáért)
-valami jó kis sör (mindegy milyen, csak sok legyen és jó :-))
Keresztgyerekeimnek:
-na itt megint meg vagyok lőve, még fogalmam sincs, ajándékötleteket szívesen várok :-))
Nagynénémnek:
-telefontöltés, amivel 1 évig megint tudja használni a mobilját
-meg valami süti vagy konyhakellék kellene, ezt még kitalálom
Beszélgessünk ajándékötletekről, ha van kedvetek :-))
26/N
Én is beszereztem már majdnem mindent :)) Hiába van csak november eleje, utálok a nagy rohanásban vásárolni, ráadásul akkor tömeg is van. Most kényelmesen elmazsolálztam az üzletekben.
Szóval...
Anyu egyenlőre egy csomag szárított gyümülcsből álló teát kap (Pina Colada) és egy arckrém csomagot (épp most találtam rá, tuti el volt árazva)
Apunak egyenlőre csak fejben van meg, neki ráérek megvenni. Ő aszalt gyümölcsöket kap, egy nagy doboz bonbont és valami vicces karácsonyi figurát. Plusz egy gumicukorból felépített tortát.
Tesómnak a hétvégén sikerült vennem egy Tommy Hilfiger kardigánt (leárazás volt). Most láttam neki egy tök finom parfümöt amihez adnak ajándékba fülhallgatót, lehet azzal is meglepem.
Nagymamám egy rózsa-csomagot kap. Rózsás krém parfüm, arckrém, szappan és két fürdőgolyó.
Barátnők: az egyik csoki fondüt a másik pedig 1 könyvet plusz csokit.
A gyerekeim akikre vigyázok: a kiscsaj egy plüss kutyát, a kissrác egy régész tojást amiből egy dinót lehet "kirégészkedni". Mindketten kapnak egy űrlény szerűt aminek pók lábai vannak és fel kell dobni a falra és lemászik. (nem tudom érzékletesen leírni)
Az itteni családfő pedig egy üveg szélcsengőt kap (legalábbis eddig azt néztem neki).
Jajj kifelejtettem, van kutyám és macskám is, ők sem maradhatnak ki a karácsonyból :)
Nekik mit vennétek?
A kutyáim és a macskáim is kapna ajándékot ;)
A kutyusok csokis csontot (direkt nekik) a maccsok meg halas jutalomfalatkát. ÉS egységesen mindenki kap kutya csokit (jah a macskák is imádják...)
Beszállok - de csak ötletek szintjén:
- 7-12 éves: 1000db-os szép puzzle (aztán keretezni, üvegeztetni) -nálunk 10-12 ilyen van tárlatszerűen kirakva, gyönyörű, egyedi. Világító földgömb (szintén szép ajándék), 1-1500ft -ból lehet kapni papírmakettes kastélykivágókat (gyak. minden normálisabb múzeumban az adott kastélyról) - nekem van Gödöllői kastélyról, ill. az országházról (heteket el lehet vele pepecselni, ragaszgatni-és gyönyörű utána),
fiúgyereknek sportcuccokat (ping-pong asztal, labda, focicsuki, kosárpalánk, görkori stb. stb.),
lánynak: egyedi készítésű ékszerek (pl. hógömb),
16-22 éves fiú: csakis elektronikai cikkek: üres dvd, pendrive, mobil, tv-tuner, stb. stb.
16-22 lány: minden amivel ágyba vihetők ma a lányok... :D (ékszer, könyv, virág, stb. stb.)
Nagypapának: mamusz, kalap, (telefon?:)
stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!