Kövéren tényleg hátránnyal indulok az élet minden területén?
Volt idén egy tárgyam, ahol volt szó arról, hogy aki kövér és alacsonyabb, az hátránnyal indul az élet minden területén, gondolok itt elsősorban a párkapcsolatra és a jó munkára. És hogy aki ilyen, kimutatható, hogy sokkal kevesebbet keres, mint egy magas és nem kövér embertársa.
Elgondolkoztam ezen, és érdekelne a véleményetek. Szerintetek is van benne igazság?
Az átlagnál alacsonyabban és kövérebben kis esélyem van egy boldog életre?
Jövőre diplomázom, és sürgősen kezdjek fogyókúrába, hogy emberszámba vegyenek az állásinterjúkon?
És azért is, hogy szóba álljanak velem a férfiak?
Ti hogy éltétek meg, milyen adottságokkal milyen nehézségekbe ütköztetek ezen a két téren?
Családalapításban hogy játszott szerepet? Nyilvánvaló, hogy többet válogathat, aki csinos, de aki nem?
A férjem 168 cm (férfiben számít alacsonynak), mégis jól keres és előttem se volt gondja a párkapcsolatokkal.
Mondjuk őt nem is zavarja a magassága, így másokat sem.
Én 180 cm vagyok és vékony testalkatú. Emellett önbizalom hiányom van és még soha nem volt barátom (21 éves lány vagyok). Szóval nem feltétlenül a testmagasságtól és a testsúlytól függ, hogy kinek lesz párja és kinek nem. Hanem attól, hogy eltudja-e fogadni magát vagy nem. Persze, ha el tudod magad fogadni ducibban, akkor Te így sugallod magadból a magabiztosságot, de ha feszélyezve érzed magad miatta, akkor igen is tenni kell érte, és akkor leszel csak igazán boldog és felszabadult.
Azt pedig jegyezd meg, hogy a magasság az egy állapot és nem érdem! :)
nálunk a kövéreknek van a legnagyobb hangjuk mindenki tart tőlük (munkahely)
és eddig akárhol dolgoztam mindig kinézték azt, aki vékony és csinos.
szóval csak a szádat kell kinyitni.
a pasik meg szeretik ha egy nő vigyorgós és stb és gizda lányokat is simán csalnak kövér nőkkel!!!-ez is tapasztalat.
Én is hasonló vagyok cm-ben és kg-ban és nagyon messze vagyok a kövértől.Tudok úgy öltözködni,hogy előnyömre váljon.
Ha téged zavar,hogy ennyi a kg-od,akkor tenni kell ellene.Én mondom a sport tényleg minden kaput megnyit.Jobb kedved lesz,stresszmentesebb leszel,fittebb,állóképességed is javul.Jobban alszol stb.
Magad miatt akarj változtatni,ne mások és a társadalom miatt.Először fogadd el magad,és vedd tudomásul,hogy mi a célod,hogy éreznéd magad mégjobban.Ha nincs motivációd,nincs kedves a sporthoz és a diétához-akkor hiába csinálod,nem fogsz egy dekát sem alakulni és fogyni sem....
168cm az alacsony ????
Pont hogy szép magas lennél, ha lefogynál, szép sudár nő lennél.
Az alacsony 160 cm alatt van nőknél...
Az a helyzet, hogy a fiatalságodhoz képest igenis kövérnek lehet mondani és ez mindig csak rosszabb lesz, azaz az idő múlásával csak hízni fogsz pláne, ha így el vagy magaddal.
Igenis tessék hozzáfogni a fogyókúrához, ha genetika, ha nem, ezen lehet változtatni és kell is.
Mire az interjúkra kerül a sor legyél 10 kg-val kevesebb, sajnos ez is benne van a pakliban, hogy lesz hozzád hasonlóan okos még 10 másik, de ha te kövérebb vagy nem biztos, hogy téged választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!