Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem megcsalás? A...

Tényleg nem megcsalás? A nejem szerint az nem gáz hogy ő egy nővel lefeküdt. Viszont engem bánt. Az nem lenne megcsalás ha engem is bevett volna a buliba.

Figyelt kérdés
de féltékeny és az szerinte megcsalás ha én más nőt néznék stb. pedig megnéztem volna őket vagy 3as.szerinte ez nem megcsalás és titokban csinálta csak email alapján kiderült
2011. okt. 28. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ha pasival feküdne le a párom, az nem zavarna, mert tőle olyat kap, amit tőlem nem tud, de ha másik nővel feküdne le, azt megcsalásnak venném. De az ilyesmit tényleg illik előre tisztázni, mert a másik fél lehet, hogy nem így gondolkodik.
2011. okt. 28. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás. Az, hogy ő csöcsöket akar fogdosni, ugyanolyan szimpla szexuális vágy, mintha te más nővel akarnál lenni. Neki csöcs kell, neked meg az újdonság. Nem látok különbséget. De itt nem a megcsalás a gond, hanem hogy téged nem vett be a buliba, ha jól értem.
2011. okt. 29. 02:19
 13/14 A kérdező kommentje:
mind2 gond. de ha bevett volna ne lenne megcsalás hanem közös játék
2011. okt. 29. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
beeeezzeg te beszálltál volna! az nem megcsalás? jajhhh....na, én ezért kerülöm a koleganőimet ha párommal vagyok....egy férfi vagy tartson ki az asszony mellet, vagy beszéljék meg a dolgokat, vagy tipli a másik nőhöz!!!
2012. febr. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!