Szerintetek a feleségemnek el kéne válnia tőlem?
Leírom milyen ember vagyok.
Hatalommániás, önző, makacs, diktátor típus, hisztis és majdnem minden rossz tulajdonsággal rendelkezem. Ha valami nem úgy van ahogy én azt mondom akkor már nagyon ideges vagyok és fel tudnék robbanni. Sokszor volt már hogy ami a kezemben volt azt a földhöz/falnak csaptam. Ha a feleségem volt épp mellettem akkor megszorítottam a karját, combját. Neki löktem épp annak ami előtt állt, legyen az szekrény vagy ajtó. Szeretkezésben sem vagyok valami álom pasi. Nem kényeztetem, nincs petting, csak durr bele. Házimunkából nem veszem ki a részem, és én is és a szüleim is úgy gondoljuk hogy a családfő nem csak én vagyok hanem a nejem is. Tegnap pl kint volt az udvaron én meg végig néztem ahogy dolgozik és cigiztem. Szüleim szavára adok csak, senki másé nem érdekel. Milyen ember vagyok? Férjnek való? Maradtam volna inkább egyedül hogy ne keserítsem meg mások életét? Gyereket szeretnénk, de van így értelme? Milyen apa leszek?
Írjatok.
Annyit még hozzá fűznék, hogy azért írtam így le a fenti részt, mert én így látom, szó szerint ilyen a férjem. Csak így egyszerűbb volt megfogalmazni. A felesége vagyok egy ilyen embernek. Hogy tudnám megváltoztatni? Hagyjam el? Vállajak egy ilyen emberrel gyereket? Te hogy döntenél?
30/N
Felesege vagy, tehat elfogadtad ilyennek, vagy nem volt mindig ilyen?
TEhat ez tul keves informacio ahhoz, hogy velemenyt, vagy tanacsot lehessen adni. Onkontroll! Miert lett ilyen, mi az, ami kivaltja belole ezt a viselkedest, miota valtozott meg? Ezt kell kideritened, es aztan fogod tudni azt, hogyan lehet megvaltoztatni!
nem értem, miért mentél hozzá.
előbb-utóbb téged is meg fog verni, nemcsak lökdösni. meg majd a gyereketeket is, ha sír vagy hisztizik stb.
pokol lesz az életed mellette.
szerintem egyértelmű, hogy mit csinálj.
"Szeretem, mert szépeket mond."
Hááát, ennyi erővel kampányidőszakban az összes politikusba beleszerethetnél...
Könyörgöm, felnőtt emberek mikor látják végre át, hogy ne az számít, hogy mit mond a másik, hanem hogy mit tesz? Mondani bármit lehet, tettekkel már nehezebb hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!