Szoktál csinálni halloweenkor töklámpást? Mikor jön el az ideje?
Persze, már kisgyerekkorom óta csinálunk. Mindig aznap szoktam mikor a napja van, jó program is, meg túl sokáig a tök sem áll el.
27/n
A jó üzletet arra értette a válaszoló szerintem, hogy egész partikat adnak Halloween alkalmából, bulikat lehet köré építeni, a dekorboltok és diszkók kaszálnak, mert a dekoráció drága is lehet, ha valaki bevásárol rá, a jelmezek szintén nem 2 forintok. A diszkók Halloween partijaira külön drágább belépőt lehet venni.
Tesóm vendéglátó helyen vezető, náluk is drága Halloween sütik és ételek vannak, amik drágák, és ők is csinálnak Halloween partit, ami szintén nem két fillér.
Így értette, de szerintem teljesen közérthető volt.
Ettől függetlenül én is imádom, mert hangulatos, és kiszakít a hétköznapokból, és igazán ötletes házibulit lehet köré alakítani. Ja igen, kihagytam az előző bekezdésemből, hogy anno (még gyerek előtt) mi is csináltunk rnendszeresen Halloween házibulikat, és jól bevásároltuk narancsságra kreppből, műanyag denevér meg egyéb dekorból, és bár a jelmezeket házilag készítettük, de alapanyag azért kellett hozzá.
Tehát valóban üzlet - csak éppen olyan üzlet, amit élvezünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!