Halottak napján illik/vagy kell hívni/mennie a párotoknak is veletek a szeretteitekhez a temetőbe?
Nem tudom, hogy szokás ez, ha kapcsolatban él az ember. Ilyenkor a párodnak is ott a helye, vagy a csak a családodnak? ....
Véleményeket légyszi!
Arra a dilemmádra válaszolva, hogy ott van-e a helyed, ha nem hív... nekem nagyon jól esett, amikor a párom eljött velünk a temetőbe, és végig mellettem volt. (3 éves kapcsolat volt, de már tán' az első évben is velünk volt.)
25N
A barátom az én rokonaimhoz nem szokott jönni, mert én a családommal megyek. Viszont ő egyedül menne az apukájához, mert anyukájával rosszban van és általában megkér, hogy kísérjem el, ilyenkor természetesen vele megyek. Tehát ő nem jön velem viszont én megyek vele.
21/L
13:31
2 és fél éves kapcsolat
A válaszokból is látszik, hogy erről mindenki másképp gondolkodik.
Korábbi párjaimat nem szívesen vittem a szeretteim sírjához, úgy éreztem, ez az én magánügyem, az én fájdalmam.
Azt viszont szeretném, ha a mostani párom velem jönne, és már ajánlkozott is magától.
Tényleg attól függ, hogy a LELKED MÉLYÉN mennyire érzed társadnak az illetőt, mennyire tartósnak a kapcsolatot.
Ha nem éltek együtt, nincs olyan, hogy "illik". Lehet, hogy nem is ismerte azokat az embereket, semmi köze hozzájuk - és nem is 100%, hogy valaha hivatalosan is családtaggá válik. (Minden rosszindulat nélkül mondom ezt.)
Ha viszont együtt éltek, akkor természetes, hogy mindkettőtök szeretteihez együtt mentek, közös program, nem külön-külön intézi az ember az ilyesmit.
Ez most olyan dolog, hogy ahány ház annyi szokás.
Lehet ő nem szokott kimenni a temetőbe, csak a szülei. Mellesleg, hogy illik-e hívni én úgy gondolom ha akar úgy is szól, hogy elkísér majd.
Mi a párommal nem szoktunk kimenni, csak a szülők.
Most lehet írogatni, hogy milyen ember vagyok stb... nem érdekel!
Amúgy meg hány évesek vagytok? Ha fiatalok akkor ne várd el, hogy elkísérjen a BARÁTOD! Ja és ezt tavaly nem tudtad vagy mi? Vagy akkor nem érdekelt csak így 2,5 év után? Hmm??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!