Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az itthoni...

Mit csináljak az itthoni helyzettel? Álmatlanságban szenvedek miatta.

Figyelt kérdés

Anyámmal és nagyanyámmal élek együtt. Tesóm rég elköltözött, nem tudja, hogy nekünk hármunknak milyen borzasztó nehéz együtt élni. Egy darabig még itthon kell lennem sajnos, és már kezdek egyre ingerültebbé, étvágytalanabbá válni a kialvatlanságtól. Ma éjszaka semmit sem aludtam, lefeküdtem pár órára, körülbelül ötször jött be valamilyen ostoba indokkal nagyanyám, hogy zavarjon, pld. a kutyák kiszöktek, meg mit főzzön, stb. Tudja nagyon jól, hogy halok meg a kimerültségtől, anyám is tudja, mégis folyton beszélik a hülyeségeiket. A faluban keringő pletykák jobban érdeklik őket, mint az én, vagy a saját egészségi állapotuk. Anyám nem nagyanyám lánya, állandóan cs.szegetik egymást mindenért. Már nem bírom. Amikor tehetem, elmegyek itthonról, legtöbbször a barátomékhoz, de már oda se nagyon merek, mert ott egyszerre nagyon sokat szoktam aludni az itthoni virrasztások miatt. Migrénjeim is vannak már. Amióta az eszemet tudom, soha egy forintot nem kaptam nagyanyámtól, és tesóm sem. A dédunokájának pld. még semmit se vett, le se sz.rja, nyavalyog, hogy beteg, holott az orvosok, akiknél volt, mind megmondták, hogy semmi baja. A szívét vizsgálták egyszer, fennállt a lehetőség, hogy katéterezni kell, erre a faluban elmondta mindenkinek, és élvezettel hallgatta ahogy sajnálják, nekem meg égett a fejem. Természetesen az áhított katéteréből nem lett semmi. Itthon eljátssza, hogy minden baja van, fekszik, nyűglődik, kint az utcán meg úgy megy mint a csík, ha meg nincs pénze rohan az elsőhöz kölcsönkérni. Régen, amikor kicsi voltam, ha lesz.rták a hisztijét, inkább földhöz verte magát, és úgy sírt. (megvizsgálták, semmi baja nem volt) Anyám azért ingerült, mert ő sem tud aludni, nagyon lefogyott, sokféle egészségügyi baja van, pld. szívritmuszavar. Reggel úgy megy dolgozni, hogy remeg, mert amire felkel az az, hogy nagyanyám csapkodja a tányérokat a mosogatóba mosogatás címszó alatt. Egyszerűen kezd elegem lenni. Már nem is nagyon merek idehozni senkit hozzánk, inkább én megyek, amikor van pénzem. Nem tudom, mit csináljak, csak szeretném kialudni magam végre, meg nyugodtan lezuhanyozni, úgy, hogy senki nem akkor akar bejönni sz.rni. (direkt megkérdezem nagymamámat, hogy kell-e menni vécére, az utolsó pillanatban is nemet mond, aztán meg nyitna rám) Őszintén szólva sz.rni nem lehet nyugodtan itthon. Tanácsok?

18L

2011. okt. 26. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Ti most ilyen hülyék vagytok? A nagyanyja és az anyja éjszakánként ordibál, és nem tud aludni. Volt már olyan hogy nem tudtatok aludni éjjel és csak forgolódtatok?? Na azt az érzést nem kívánom nektek -.-

15/F

2011. nov. 7. 01:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: De a kérdező nem dolgozik, nem csinál semmit. Alszik akkor nappal. Más dolgozik éjszaka, nem hisztizik, mert őt zavarják..
2011. nov. 7. 10:51
 13/13 eztsetudtad ***** válasza:
Nekem anyosóm ilyen 20 éve nem dolgozik házi munkát sem és fent van kb napi 23 órát és pofázik de baromságokat mi elkültöztünk de elég is volt ,milyen megyében laksz ?
2013. nov. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!