Ha fiatalon itthon ülő típus vagyok, később bánni fogom? Illetve be akarom majd pótolni vajon?
22 éves elmúltam, de életemben 3 alkalommal voltam diszkóban. Táncolni szeretek, csak nehezen tudok feloldódni társaságban. Eljárni nem nagyon szoktam itthonról, csak oda ahova muszáj. Ha idősebb leszek ezt bánni fogom vajon? Pl ma hallottam egy nénit (80 éves) hogy milyen "mulatságokban" volt fiatal korában, meg hány helyen járt stb. Az unokanővérem is ilyen volt mint én, és most 37 évesen iszik/bulizik.
Ha így haladok mit fogok majd mesélni az unokáknak? :) Bánni fogom hogy ilyen vagyok?
25 éves vagyok, sosem voltam aza a discos fajta, az osztálybulikon, sulidiscocon kívül nem nagyon jártam ilyen helyekre. Elvoltam otthon, néha átjött egy-egy barátnő, de ennyi. Az utóbbi pár évben kicsit többet járok szórakozni, de egész másként, mint a tizenévesek. Időnként összejövünk néhány baráttal egy beülős helyen, vagy valamelyikünknél; eszünk, iszunk, beszélgetünk. Minőségi (nem vizezett) piák és finom kaják mellett. Én ezt sokkal jobban élvezem, mint akármilyen IHB- bulit. Részeg még sosem voltam, max néha egy kissé illuminált :)
Emellett néha a kollégákkal is kikapcsolódunk (szerencsére jófej, értelmes emberek között dolgozom).
Szóval nekem nem hiányoznak a kihagyott évek, úgy gondoltam (és most is úgy gondolom), hogy ez nem az én műfajom.
Van egy nagyon egyszerű szabály.
Sokat kell buliznod ahhoz, hogy teljes mértékben megértsd, hogy nem hagytál volna ki semmi lényegeset, ha nem buliztál volna.
Ha nem bulizol eleget, akkor mindig marad benned egy kis bánat, hogy hátha mégis bulizni kellett volna.
Tehát bulizz jó sokat a 20-as éveid elején, csak azért, hogy belásd, mennyire semmis és érdektelen dolog bulizni. Ezt abszolválni kell, nincs mese.
A másik dolog, hogy ugyanaz az életesemény máshogy funkcionál emlékként, mint a jelenben. Egy tökátlagos, semmi buli érdekesnek tűnhet, ha később elmeséled. Egyébként ez mindenre vonatkozik, attól érdekesek az események, hogy elmesélik őket, történetet csinálnak belőlük.
" Eljárni nem nagyon szoktam itthonról, csak oda ahova muszáj."
Szerintem a diszkózást még nem lenne tragédia kihagyni (bár szerintem jókat lehet táncolni),de az,hogy abszolút sehova nem jársz..csak suli/munka?Szerintem ez nem jó dolog,kell a kikapcsolódás,a közös élmények a haverokkal,nem feltétlen kell buli legyen,de összeülni és dumálgatni,moziba,szinházba,korizni ,strandra menni..
Párt hogy fosgz magadnak találni,ha csak ülsz a négy fla között?
Nekem picit úgy tünik,hogy te is érzed,hogy nem jó ennyire befordulni,de talán a neveltetésed miatt,vagy valami más okból olyan gátlásos vagy,hogy nem tudsz "szembeszállni magaddal". pedig ha eljárnál,lefogadom,hogy jól éreznéd magad.
Az életet ki kell használni,nem lehet csak a tanulásnak és a munkának élni.ha majd öreg korodban visszagondolsz a fiatalságodra keserűség fog eltölteni,hogy milyen hülye voltál,miért ültél otthon a 2 fal között magadban,amig még életerős voltál és szabad!!!tessék kimozdulni!!:)
"én 15 éves korom óta bulizok és rohadtul örülök neki, 17 éves létemre több dolog történt velem mint egy 37 évessel
Ez a baj. Lehet, hogy már gyereked is van. Na és drogozol, piálsz.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ez a válasz 69%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:50"
Ez baj.Lehet hogy már előitéletes és begyöpösödött vagy.
16:47: párszor elmentem diszkóba, haverok rángattak el: és ez megy ott. Ez nem gyűlölet, hanem igazság.
Budapesti vagyok, de fővároson kívül is voltam már ilyen helyeken, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!