Lányok, feleségek! Létezne olyan helyzet, hogy megbocsájtanátok, ha a párotoktól pofont kapnátok?
Csakis abban az esetben bocsátanám meg, ha azzal a pofonnal próbálna észhez téríteni, mert valami hatalmas nagy baromságra készülnék!
(az ilyenek akik azt írják, hogy soha, meg ha egy volt, lesz második is, na ezek azok, akikkel mindent meg lehet tenni, akkor sem hagynák el a párjukat, ha agyonverné őket)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek adtam a pontot, mert mindenki a kérdésemre válaszolt, köszi szépen.
Leírnom az én véleményem is (ami nem azt jelenti, hogy mindenkitől ezt szeretném hallani):
Én egyetlen pofont tudnék megbocsájtani, többet nem. Nekem az az elvem, hogy második esély jár. Harmadik már nem. Volt olyan kapcsolatom, hogy az illető az első esélyét eljátszotta, a másodikat már nem. Szóval én egyetlen egy pofont meg tudok bocsájtani, még ha nagyon nehezen is, de utána soha többet egyet sem (kivéve azt a három lehetőséget, amit az egyik válaszoló írt). Egyetlen dologban nem ismerek bocsánatot egyszer sem: ha valaki a gyerekemet bántaná.
En mindig azt hallottam Anyukamtol h ha egy ferfi megut azonnal ott kell hagyni.
Meg fogadtam a szavat.
A volt pasim megpofozott mert nem akartam visszamenni hozza.Hat azota sem beszelunk....
Most mar ferjnel vagyok,nagyon szeretjuk egymast,nagyon jo termeszetu a parom es ezt a feltetelt elmondtam neki mikor osszejottunk.Szerinte egy ferfitol gyavasag lenne.
De ha megis megutne egy percig sem gondolkodnek....azonnal csomagolnek.
apám egyetlen egyszer ütötte meg Anyát - már épp tartott a válás és Anya számonkérte őt, hogy miért hozza fel a nőjét a lakásba, ha ő dolgozik, viszont mi gyerekek itthon vagyunk. erre apám begurult, pofonvágta Anyát, aztán utána küldött egy széket is :S azt hiszem ezt sosem felejtem el... ami vicces: apám (munkáját tekintve) értelmiségi...
szóval semmiképp sem hagynám (a fenti 3 esetet kivéve), mivel láttam h az ilyesmi mennyire megalázó, és azt hiszem, ha a majdani férjem ilyet meg merne csinálni, ha meg is bocsátanék neki, soha többé nem tudnék megbízni benne.
NEM! És nem csak beszélek, 2 éves, komoly kapcsolatot rúgtam fel 22 évesen egy pofon miatt (oka: egy koncerten voltunk, és nem tetszett neki, hogy nem a nyakában lógok egyfolytában, hanem a barátaimmal is szeretnék beszélgetni, ill. a koncertet nézni. Nem hagytam ott sehol, vele voltam, de nem ölelgettem, puszilgattam folyton, illetve amikor ő gúzsba akart kötni, kibontakoztam), és hiába könyörgött az exem, döntésem megmásíthatatlan volt.
Arra, hogy egy férfi megüt egy nőt, nincsmentség. Azért nincs, mert testileg a férfi az erősebb, és a nő nem tudja lefogni, vagy ugyanakkorát visszaütni.
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!