Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon kapok rà và...

Vajon kapok rà vàlaszt?

Figyelt kérdés

Ha a feleség magyar és a férj külföldi, akkor a gyerekek a mi jogunk szerint milyen àllampolgàrùaknak szàmitanak?

Elõre is köszönöm a vàlaszokat!

2011. okt. 25. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Jesszus! Arab??

Épp a minap olvastam ki a Mahmudi: Lányom nélkül soha c. könyvet.

Ajánlom figyelmedbe!!!!!

Soha, de soha nem menj a gyerekekkel abba az országba!!!!

Még akkor se ha azt mondja a férjed hogy csak rokonlátógatóba mentek!

2011. okt. 25. 13:58
 12/19 A kérdező kommentje:

13:58

Ismerem a lànyom nélkül soha, én ezt filmen is làttam.Nem lehet összehasonlitani Irànt (ott történt)az arab orszàgokkal.

Nem kell ennyire megijedni, a férjemet jobban ismerem a tenyeremnél.

Viszont valóban nem àrt óvatosnak lenni a magyar lànyoknak. Ezt elismerem.

2011. okt. 25. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnos. De azért tényleg vigyázzanak a magyar lányok.Akkor leirok neked egy apró sztorit. Nagypapám tesójának a lánya stuardess. (nem tudom h kell irni) Találkozott egy sráccal a repülőn és össze is házasodtak itt MAGYARORSZÁGON! S azóta van 2 gyönyörű aranyos magyarul tökéletesen beszélő lányuk. Az anya magyarul beszél velük,apa arabul(TelAvivba metnek ki;most voltak itt nem rég) és a szülők egymással angolul,3nyelven tudnak a gyerekek.

Most épp Kanadában élnek mert nem volt ott a srácnak már munkalehetősége.Ingatlanközvetitő ugyanis. S nagyon szereti a rokonom,s évente 2-3alkalommal jönnek ide,szülinap rokonlátogatás stb... :)

2011. okt. 25. 15:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad ezt a kis történetet, tényleg jó volt olvasni. Azt viszont ùgy érzem nagyon jól tették, hogy elmentek Kanadàba. Vegyes hàzassàg esetén jobb, ha egy 3ik orszàgban élnek.Szia
2011. okt. 25. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
A mi jogunk szerint valóban, de hogy az apa származási országa elismeri-e a magyar állampolgárságot, azt ott (vagy a követségükön) kellene megkérdezni. Ugyanis van jó pár olyan ország, amelyek NEM ismerik el a kettős állampolgárságot.
2011. okt. 25. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:
A gyerekek apja milyen állampolgárságú? mármint arabon belül mi?
2011. okt. 25. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire megijedni, a férjemet jobban ismerem a tenyeremnél.

ez lehet... de ismered anyját apájt és az összes rokont. azt is tudod,ohgy ők mit miben hiszenk? vagyis mit gondolnak a családról... mert ez a legfontosabb. Én sem mennék a gyerekekel pl utána.... nőként, főleg európai nőként nagyon megjárhatod.

2011. okt. 26. 08:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tudom, hogy te mirõl beszélsz és igen egyetértek veled.

Nem én hoztam ide a férjemet, hogy keressek neki munkàt és pénzelem, hogy mellettem maradjon.

Igen ezek a lànyok alaposan rà fognak fizetni, de ùgysem hiszik el.Szinte nem is tudnak kommunikàlni együtt, dehàt ez az õ dolguk.

Nekem a férjem itt tanult és igen ismerem az egész csalàdot!

Engem csak az érdekelt volna, hogy a gyerekeimnek mondhatom-e azt, hogy magyar-arab vagytok és nem forditva.

De màr azt hiszem nem is annyira lényeges.

2011. okt. 26. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
magyar-arab házzasságban tök mindegy ,ohgy ő tanult itt és úgy ismerted meg vagyhogxan. a 4-5 generációs arabok lesznek nyugatiak....
2011. okt. 26. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!