Vajon kapok rà vàlaszt?
Ha a feleség magyar és a férj külföldi, akkor a gyerekek a mi jogunk szerint milyen àllampolgàrùaknak szàmitanak?
Elõre is köszönöm a vàlaszokat!
Jesszus! Arab??
Épp a minap olvastam ki a Mahmudi: Lányom nélkül soha c. könyvet.
Ajánlom figyelmedbe!!!!!
Soha, de soha nem menj a gyerekekkel abba az országba!!!!
Még akkor se ha azt mondja a férjed hogy csak rokonlátógatóba mentek!
13:58
Ismerem a lànyom nélkül soha, én ezt filmen is làttam.Nem lehet összehasonlitani Irànt (ott történt)az arab orszàgokkal.
Nem kell ennyire megijedni, a férjemet jobban ismerem a tenyeremnél.
Viszont valóban nem àrt óvatosnak lenni a magyar lànyoknak. Ezt elismerem.
Nem tudom sajnos. De azért tényleg vigyázzanak a magyar lányok.Akkor leirok neked egy apró sztorit. Nagypapám tesójának a lánya stuardess. (nem tudom h kell irni) Találkozott egy sráccal a repülőn és össze is házasodtak itt MAGYARORSZÁGON! S azóta van 2 gyönyörű aranyos magyarul tökéletesen beszélő lányuk. Az anya magyarul beszél velük,apa arabul(TelAvivba metnek ki;most voltak itt nem rég) és a szülők egymással angolul,3nyelven tudnak a gyerekek.
Most épp Kanadában élnek mert nem volt ott a srácnak már munkalehetősége.Ingatlanközvetitő ugyanis. S nagyon szereti a rokonom,s évente 2-3alkalommal jönnek ide,szülinap rokonlátogatás stb... :)
Nem kell ennyire megijedni, a férjemet jobban ismerem a tenyeremnél.
ez lehet... de ismered anyját apájt és az összes rokont. azt is tudod,ohgy ők mit miben hiszenk? vagyis mit gondolnak a családról... mert ez a legfontosabb. Én sem mennék a gyerekekel pl utána.... nőként, főleg európai nőként nagyon megjárhatod.
Kedves utolsó!
Tudom, hogy te mirõl beszélsz és igen egyetértek veled.
Nem én hoztam ide a férjemet, hogy keressek neki munkàt és pénzelem, hogy mellettem maradjon.
Igen ezek a lànyok alaposan rà fognak fizetni, de ùgysem hiszik el.Szinte nem is tudnak kommunikàlni együtt, dehàt ez az õ dolguk.
Nekem a férjem itt tanult és igen ismerem az egész csalàdot!
Engem csak az érdekelt volna, hogy a gyerekeimnek mondhatom-e azt, hogy magyar-arab vagytok és nem forditva.
De màr azt hiszem nem is annyira lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!