A párommal egyszerűen nem lehet beszélgetni! Megoldás?
Egy könyvben olvastam, hogy miután hazaérsz/hazaér a párod, 30 percig ne szólj hozzá. Ezután magától kezd beszélni. Én kipróbáltam, nekem bejött.
20/L 23/F
14:30-as, ez tényleg jó ötlet!
Én is rájöttem erre anno, itthon :-)))
Ez akkor működik, ha a párban van beszélgetési igény úgy egyébként, csak tényleg fáradt. A kérdező szempontjából azonban sajnos attól tartok, itt a hajlandósággal is vannak gondok. :-(((
Nah,ezt a kérdést én is irhattam volna....ugyanugy 3 éve vagyunk együtt,csak nekünk közben sikerült összehozni 2 gyereket is.
Reggel nem beszélhetek hozzá,mert akkor kelt fel,és még nem ivott kávét....délben szintén nem,mert még nem ebédelt.Ebéd után pedig azért nem mert akkor evett. Este meg azért nem mert már este van. A maradék időben pedig nincs itthon. Ez igy lehet viccesen hangzik,de ez tényleg igy szokott történni. És nem ám ugy hogy ez van pár napig amég huzos az élete pl,hanem ez egy álladnósult dolog. Az hogy 30 percig békén hagyom miután hazajott,az beválik,utána elkzd bezsélni. Magáról. Soha nem kérdez rolam, a napomrol semmit.Ha rosszabb a kedve,és véletlenül valami hülye ötlettől vezérelve elkezdek valami témát feszegetni,én is megkapom hogy fogjam be,meg ne beszéljek hülyeségeket.
A tiéd mindig ilyen volt?
Ez az egész nagyon durva. A leg butább fiú is képes arra, hogy szóljon a lányhoz. Házasságban meg méginkább. Nyilávn nagyon önző, már ahogy irod is, azt mondja, hagyd békén a butaságokkal, amikor kérdezel valamit. ezek szerint ő annyira okos ? téged lenéz ? Valamiért mégis csak veled él, ezek szerint nem az eszedért. lehet hogy csak szex ? Elég durva.
A munkahleyén hogy hiányolták-e, és ki volt az, te tudod, hogy mennyire van ebben a kérdésedben féltékenység. Lehet hogy magad előtt sem vallod be ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!