Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem idegbajt kap a...

A férjem idegbajt kap a kérdéseimtől. Ez valóban tipikus férfiviselkedés?

Figyelt kérdés

Ő szerinte "faggatom", én szerintem meg csupán érdeklődöm az élete, a napja, érzései felől.

Mondom neki, én nő vagyok és egy nőnek nem elég annyi válaszként, hogy igen, nem.

Itt most nem arra kell gondolni, hogy állandóan a sarkában járok és minden rezzenését tudni akarom :))

Ilyen kérdések pl. céges névnapi buliról hamar jön haza " Miért nem maradtál még kicsit szórakozni?", vagy mikor azt mondja, hogy felnéz rám, akkor kérem, hogy ezt fejtse ki bővebben stb.

Tehát minden olyan kérdés amit nem lehet pár szóval elintézni és érzelmek is vannak benne.

Háttérnek kiegészítem azzal, hogy a házasságunk jó és szenvedélyes, de a kérdéseimmel ilyenkor őszerinte megőrjítem, ő pedig engem ezekkel a reakciókkal :)))

Ez tipikus "férfivonás"??

2011. okt. 25. 08:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

10:45-ös nagyon jókat írtál.

Igen, azért 1-2 kérdésnél több néha, nagyon kíváncsi természetű vagyok, szeretek a dolgok mögé látni, értelmezni.

Szoktam hagyni "leereszteni", de néha így is megkapom, hogy úgy érzi magát, mint egy bírósági kihallgatáson ami azért enyhe túlzás.

2011. okt. 25. 11:55
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

Igen, a 10.45-ös nagyon jókat írt.

Én is mindig azért szoktam könyörögni (néha már sírva), hogy mikor hazaesek, 10 percig köszönésen kívül semmit nem akarok hallani, majd utána beszélgetünk. De hiába könyörgök, ameddig ordítani nem kezdek az idegtől, addig nincs csend. :(

2011. okt. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!