Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem idegbajt kap a...

A férjem idegbajt kap a kérdéseimtől. Ez valóban tipikus férfiviselkedés?

Figyelt kérdés

Ő szerinte "faggatom", én szerintem meg csupán érdeklődöm az élete, a napja, érzései felől.

Mondom neki, én nő vagyok és egy nőnek nem elég annyi válaszként, hogy igen, nem.

Itt most nem arra kell gondolni, hogy állandóan a sarkában járok és minden rezzenését tudni akarom :))

Ilyen kérdések pl. céges névnapi buliról hamar jön haza " Miért nem maradtál még kicsit szórakozni?", vagy mikor azt mondja, hogy felnéz rám, akkor kérem, hogy ezt fejtse ki bővebben stb.

Tehát minden olyan kérdés amit nem lehet pár szóval elintézni és érzelmek is vannak benne.

Háttérnek kiegészítem azzal, hogy a házasságunk jó és szenvedélyes, de a kérdéseimmel ilyenkor őszerinte megőrjítem, ő pedig engem ezekkel a reakciókkal :)))

Ez tipikus "férfivonás"??

2011. okt. 25. 08:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

pff kérdező... az még oké hogy megkérdezed a napja felől de hogy fejtse ki bővebben, hogy felnéz rád... nemhogy örülnél neki... így nem sokáig fog már felnézni rád elhiheted :D én nem készíteném ki a férjem dehát te tudod

21/L

2011. okt. 25. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

A székely bácsi összeveszik otthon az asszonnyal.

Felveszi a kabátját, leakasztja a kucsmát, s kilép az ajtón

17 én múlva belép, megkérdezi tőle a felesége felháborodva:

-Há' te hol voltál eddig ????

-Künn....

2011. okt. 25. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Én férjem is ilyen. Nem tanították meg beszélgetni, a beszélgetés kultúrájára. Rajtad a sor.
2011. okt. 25. 10:06
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem annyira tipikus férfi vonás. Hülye kérdésre nő is tud hasonló hülye válaszokat adni. Mit kell azon kifejteni, hogy felnéz rád? Ismerned kellene önmagadat és a párodat, hogy miért mondja, mi oka van, hogy felnézzen rád. A férfiaknak nem szokásuk annyira a fényezés, ha csak nem költő az illető. Hogy előbb haza ment a buliból, biztos semmi olyan komoly oka nincs, ami magyarázatot érdemelne. Miért nem beszélgetsz vele értelmesebb dolgokról?
2011. okt. 25. 10:15
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem tipikus férfivonás,általában én is ilyen válaszokat szoktam adni a férjem kérdéseire.Ez inkább attól függ,hogy ki mennyire szeret beszélgetni.Én nem vagyok egy szószátyár,a férjem igen bőbeszédű.Anyukáméknál is ugyanígy van,nálunk a férfiak azok,akik állandóan fecserésznek:)Eleinte nagyon idegesített a sok duma,de mára már megszoktam.Sokkal rosszabb lenne,ha a férjem is olyan lenne mint én,egésznap csak a csöndet hallgatnánk.
2011. okt. 25. 10:35
 16/22 anonim ***** válasza:
32%
Ne faggasd semmiről. De ha valahova elmész és rákérdez, válaszold azt, hogy "ne faggass már"!
2011. okt. 25. 10:41
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Tudod arany középút! Ezt kellene követnetek. Ha a férjed úgy érzi, faggatózol, kicsit vegyél vissza. Én elég nehezen tudom elképzelni, hogy 1-2 kérdéstől ő ezt így gondolja, szerintem több az, csak lehet, hogy neked nem tűnik fel. Ugyanakkor mondd el neki, hogy téged őszintén érdekelnek dolgok, amik a férjeddel kapcsolatosak, ezért ha néha-néha (és nem gyakran!) kérdezel, akkor nem faggatózol, csak valamiről szeretnél beszélgetni vele.

A másik. Ne akkor "támadd le" amikor hazaérkezik. A férfiak amikor hazaérnek, szeretnek kicsit leereszteni. Az én férjem is olyankor átöltözik és elszív egy cigit kávé mellett. Én hagyom, hadd eresszen le. Utána aztán amikor leül közénk, akkor már átbeszéljük a napot.

2011. okt. 25. 10:45
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy figyeld a férjedet. Te ismered és láthatod rajta, ha fáradt vagy ideges, akkor ne kérdezgesd.
2011. okt. 25. 10:54
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

A párom (F) szerint az egyik legrosszabb tulajdonságom, hogy mindent százszor, ezer oldalról körbejárok, és néha rám tudna üvölteni, hogy hagyjam már abba.

Ugyanez a barátnőmmel órákig megy. Hát, nem tudom.

Pl. ha megbánt valamivel, szóváteszem, azt mondja: bocs. Utána már nem beszélhetek róla (nem "ventillálhatok"), mert az már nyűglődés, és "most már ezt fogod hajtogatni örökkön-örökké?"

2011. okt. 25. 11:24
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Akkor te megőrülnél az én férjem mellett.:)Hazajön megkérdezem mizujs?minden áldott nap az a válasz hogy semmi.

Aztán elkezdem mesélni a napom mert imádja hallgatni,én meg imádok beszélni.)Nem mindenki beszédes és ugy gondolom ezt el kellene fogadni,ha valami mesélni valója van ugyis elmeséli,a faggatással semmire nem megyek.

2011. okt. 25. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!