Szégyellem a szüleimet, velem van a gond?
dehogy késő!
én 24 vagyok van már gyerekem, és én is így éreztem ennyi idősen...pedig nem volt csúnya anya soha, de ezt akkor nem úgy láttam...nagyon szégyenlem magam hogy így éreztem, én is néztem más anyukákat és hasonlítgattam.
De ez hülyeség, most hogy van már gyerekem, belehalnék ha így érezne gondolkodna rólam, én szültem meg, én nevelem szeretem mindennél jobban...de kamaszkorunkra ezeket mind elfeljetjük mennyi mindent tettek értünk.
sose késő, menj oda hozzá még ma, csak adj neki egy puszit, vagy valamit lépj, sose tudhatod mit hoz a holnap, aztán bánhatod életed végéig.
majd írd le mi volt
Arra gondolj, hogy ő ezt a nem érdekled dolgot csak mérgében mondta ami csúnyákat te mondassz rá mérgedben.
Ráadásul nem ő bánt téged, hanem te őt. Lehet, hgoy tini hisztiről van szó, de azért elég gyerekes, ha azért mert hogy néz ki anyud, ezért szégyelled.
Vagy nem jó a kapcsolatotok más téren sem, mert ez így magában elég ciki részedről valóban. Arra kellene gondolnod, ami mindent tesz érted. Ellát, felnevel, csak sok tininek ez természetes. .. és tudjátok mit az anyának is az, de ez még nem jelenti, hogy nem örülne egy két jó szónak.
Bocsánatot kérni igen nehéz, de sok esetben sosem késő !!!
Kérj bocsánatot, és hogy mérgedben mondtad amit mondtál, és közben gondolkozz el mélyen mit is éreznél, ha anyuddal történne valami nagy baj. Hogyan is éreznéd magad, hiányozna e. Remélem hiányozna, remélem beletudsz gondolni mi mindent ad neked, ezekre gondolj, és szeresd őt, ne a kinézete miatt. Még a kinézetén is változtathatsz, de nem idegesen, mérgesen, hanem amolyan fiatalos lendülettel, hgoy ugyan anyu próbáld már ezt meg azt fel, hátha jól áll, legyen már egy lányos napunk.
Segíts neki, próbálkozz kedvesebb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!