Mit csináljak anyukámmal?
15 éves vagyok, biszexuális. Elmondtam anyukámnak, és egészen jól fogadta, bár eddig is tisztában volt vele, hogy támogatom a homoszexuálisokat. Szerettem volna eddig is elmenni a melegséggel kapcsolatos programokra (felvonulás, Szimpozion Klub, stb.), mert a szívügyemnek érzem, hogy az emberek észrevegyék: Az LMBT emberek is ugyan olyan emberek, mint a heterók.
A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám meggyőzni anyukámat, hogy elengedjen az ilyen programokra? Sosincs velem baj, nem bulizok, felelősségteljes vagyok, és jók a jegyeim. A húgommal nem jövünk ki jól, és ez nagyon bántja, de ennyi. Úgy hiszem, jó lánya vagyok. Mégsem enged el azokra a programokra. Miért? Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat :)
15évesen milyen klubokba akarsz Te lemenni??
Majd ha 18 leszel lehet bárhova de addig. Szerintem anyudat nem az zavarja hogy hova akarsz menni hanem hogy GYEREK VAGY MÉG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!