Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hívtad már véletlenül a...

Hívtad már véletlenül a párodat az exed nevén?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit szólt hozzá?

Vagy esetleg téged neveztek már másképp? Hogy reagáltad le?

2011. okt. 23. 14:56
1 2
 11/14 ava87 ***** válasza:
100%

Sosem, de azt hozzá kell tenni, hogy a megismerkedésünk előtt már 2 éve nem igazán volt kapcsolatom, úgyhogy nagyon nem volt már a nyelvemen másnak a neve.

Fordítva sem történt ilyesmi. Viszont hívott már a férjem párszor Ákosnak - így hívják a munkatársát -, de ezen mindketten röhögni szoktunk :)

2011. okt. 23. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Párom is szólította már életemnek az anyukáját:)

Sőt, az volt a legviccesebb, mikor anyósom életemnek szólította apukámat( ő csak velem meg párommal szokott beszélgetni, mindkettőnket életemnek hív, reflexből jött neki) Még jó, hogy anyukám nem egy féltékeny tipus :)

2011. okt. 23. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én apukám meg a megismerkedésük első hetében bemutatta anyukámat egy barátjának (akiről nem tudta hogy szintén ismeri anyukámat), és véletlenül eltévesztette a keresztnevét de nem tűnt fel neki. Kb így zajlott a beszélgetés:

Szia, ő itt Kovács Emese.

Mire a barát: Nem Kovács Enikő??

...

:) Azóta is sokszor nevetünk rajta ha anyukámnak be kell mutatkozni valahol.

2011. okt. 24. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam, hogy másoknál is előfordul, hogy hol kollégát, hol családtagod hív véletlen szívemnek/drágámnak. :D én betudtam annak, hogy a párommal élek együtt, megszoktam, h vele vagyok napi szinten egy légtérben.
2011. okt. 26. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!