Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklatták már valamelyik...

Zaklatták már valamelyik családtagodat, vagy téged telefonon? Nagyon dühítő az ilyen eset szerintem.

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 14:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem a bátyám (féltestvér)zaklatott egy ideig, de nagyon durván. Évek óta anyagi csödben van, elszúrta az életét de nagyon. Van 3 gyermeke, egyel sem törödik, persze tán van egy évtizede hogy nem is dolgozik stb..., szóval miután az édesenyámat teljesen kiszipolyozta, akarta kezdeni velem. Mivel én nem "ugrottam" mint gondolta, a könyörgéseivel kezdett zaklatni, egy idö után lelkiismert furdalást akart csinálni, aztán elkezdett fenyegetözni. A legutolsó sms-ei arról szóltak hogy megöl a 3 gyerekemmel együtt stb. Na ekkor feljelentettem, számot cseréltem. Most csend van , de tudtára adtam, hogy még csak egyszer próbáljon fenyegetni, kényszer zubbonyban a pszichiatriára vitetem. Most csendd van,és nagyon remélem örökre.
2011. okt. 23. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2 hétig anyukámat zaklatta egy férfi mobiltelefonon (volt olyan nap, hogy 10* is hívta). Általában bele sem szólt, csak lihegett. Mi úgy vettük el a kedvét, hogy anya ideadta nekünk a telefont és amikor ismeretlen szám hívta, akkor a férjemmel felváltva jelentkeztünk be: XY kórház, proszektúra! Az első után annyira meglepődött, hogy beleszólt, hogy "Elnézést, téves!" Még kb 4-5 alkalommal hívott minket, majd abbahagyta.
2011. okt. 23. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

14:48-as vagyok.

Az utolsó válaszról jutott eszembe, hogy volt mikor én is így szóltam bele a telefonba:

XY kórház, szülészet és nőgyógyászat, miben segíthetek? :P

2011. okt. 23. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hamar leállnak, ha csak vmi kisebb sérelmet akarnak így megtorolni.Akkor van c*mi ha egy elmebeteg állat akkor évekig is nyomhatja.
2011. okt. 23. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zaklattak,viszont rengeteg hasonló szám lehet.Sokszor hívtak azért,hogy meg van-e még az eladó piros ferrarim,meg egyéb autók.Volt olyan is,hogy felvettem és elkezdték "darálni" a bevásárló listát és olyan is,aki nem hitte el,hogy nem vagyok xy és még sorolhatnám...Szóval rengeteg téves hívással találkoztam már.
2011. okt. 23. 17:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tées hívásokat két éve én is rendszeresen kaptam, valami Lacit kerestek az én számomon, de a nap 24 órájában, vagy két hónapig. Mindent megpróbáltam, először a szokásos, hogy itt nincs semmiféle Laci, aztán próbálja az előhívót, mert biztos vezetékest akar hívni mobilról, de nem írta be, hogy 061, aztán a számtartás miatt más hálózatban van, és előhívó nélkül az új hálózatot hívja - semmi sem használt. Végül megmondtam, hogy Laci nemrég lecserélte a számát, és bediktáltam a Danubius telefonszámát.

Utána abbamaradtak a hívások.

2011. okt. 23. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

14:57 -Igen!

A rejtettszám csak a te mobilodon rejtett, mert a hívó azt állította be magának, de a mobilszolgáltatóknál szerepel az összes híváskezdeményező száma, a hívás ideje, még a helye is (cellatartomány) de erről csak a hatóságnak adhatnak ki információt.

2011. okt. 25. 11:28
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Pl. engem, amíg számot nem cseréltem, és le nem tiltattam (titkosítás). Minden számomat.
2011. okt. 30. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

10.23. 15:38

Ilyen lihegősdit a barátnőm szenvedett el, amikor egyetemisták voltunk, az albérletben rendszeresen zaklatták őket (5-en voltak csajok). Nekem nagyon mély alt hangom van, és elég keményem is tudok beszélni. Símán hiheti, hogy egy férfival beszél, aki hall. Az egyik ilyen telefonnál beszóltam, nagyon hivatalosan, hogy "halló, tessék, Ideg, elme és gyógyászat, Dr. ezmegaz..."

Hallani lehetett, hogy megállt benne az ütő. Soha többé nem lihegett a telefonba.

Engem egy szerencsétlen török család keresett egy ideig folyton a német számomon, mert valszeg a számuk az enyém mellett van, és elírták. Minden német ünnepkor meg kellett nekik néhány nyelven magyarázni, hogy nem, nem én vagyok Üzgül Ezmegaz, hanem én ez vagyok...amikor nem vették a lapot, és egy nap 15X (ez komoly) hívtak, akkor a férjem beszólt, és (ő is doktor) bemutatkozott valami iszonyat hivatalos szöveggel, angolul. Én halálra röhögtem magam a háttérben csöndesen. :)

Azóta nem hívnak.

Kérdező: igen, iagaz van. Nagyon dühítő, de ami a rosszabb: paranoiakeltő. A zalkatás mindig az.

2011. okt. 30. 19:23
 20/21 anonim válasza:
100%
Volt töbször is volt hogy nőt volt hogy férfit kerestek nagyon idegesítő volt .pár évvel ezelőtt az éppen véget ért egy órám még csak a tanár ment ki felhívott valaki és én buta nem kapcsoltam ki a telefonom ( nem igazából lehetett telefonozni akkor ) és nem is néztem meg hogy ki hiv csak beleszoltam hogy hallo és akkor beleszóltak ,hogy Szia Klárika te vagy az .és hát ezt mindenki hallotta az osztályból mindenkiből dőlt a röhögés és mindenki elkezdett beleszólni ,hogy jaj dràgám meg ilyeneket majd a végén elkezdett magyarázni valamit és akkor mondtam ,hogy üdv bocsáson meg a kollégáim butaságán itt a dilibolt most zárva vagyunk egy hónap múlva hívjon újra köszönjük várjuk hívásàt viszhall.végül nem hívott de idegesítő, volt aki nem akarta elhinni( ez az elöbbi utàn történt egy évvel.)hogy nem az vagyok akit keres nem vettem fel a telefont mert épp nem tudtam és SMS-t írt én visza írtam hogy nem az vagyok akit keres így ment ez néhány hétig . Majd írtam neki egy olyat hogy barátom gyere el hozzám tudod hol lakok ekkor és ekkor és akkor utána nem is hívott többé.
2014. júl. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!