Zaklatták már valamelyik családtagodat, vagy téged telefonon? Nagyon dühítő az ilyen eset szerintem.
14:48-as vagyok.
Az utolsó válaszról jutott eszembe, hogy volt mikor én is így szóltam bele a telefonba:
XY kórház, szülészet és nőgyógyászat, miben segíthetek? :P
Tées hívásokat két éve én is rendszeresen kaptam, valami Lacit kerestek az én számomon, de a nap 24 órájában, vagy két hónapig. Mindent megpróbáltam, először a szokásos, hogy itt nincs semmiféle Laci, aztán próbálja az előhívót, mert biztos vezetékest akar hívni mobilról, de nem írta be, hogy 061, aztán a számtartás miatt más hálózatban van, és előhívó nélkül az új hálózatot hívja - semmi sem használt. Végül megmondtam, hogy Laci nemrég lecserélte a számát, és bediktáltam a Danubius telefonszámát.
Utána abbamaradtak a hívások.
14:57 -Igen!
A rejtettszám csak a te mobilodon rejtett, mert a hívó azt állította be magának, de a mobilszolgáltatóknál szerepel az összes híváskezdeményező száma, a hívás ideje, még a helye is (cellatartomány) de erről csak a hatóságnak adhatnak ki információt.
10.23. 15:38
Ilyen lihegősdit a barátnőm szenvedett el, amikor egyetemisták voltunk, az albérletben rendszeresen zaklatták őket (5-en voltak csajok). Nekem nagyon mély alt hangom van, és elég keményem is tudok beszélni. Símán hiheti, hogy egy férfival beszél, aki hall. Az egyik ilyen telefonnál beszóltam, nagyon hivatalosan, hogy "halló, tessék, Ideg, elme és gyógyászat, Dr. ezmegaz..."
Hallani lehetett, hogy megállt benne az ütő. Soha többé nem lihegett a telefonba.
Engem egy szerencsétlen török család keresett egy ideig folyton a német számomon, mert valszeg a számuk az enyém mellett van, és elírták. Minden német ünnepkor meg kellett nekik néhány nyelven magyarázni, hogy nem, nem én vagyok Üzgül Ezmegaz, hanem én ez vagyok...amikor nem vették a lapot, és egy nap 15X (ez komoly) hívtak, akkor a férjem beszólt, és (ő is doktor) bemutatkozott valami iszonyat hivatalos szöveggel, angolul. Én halálra röhögtem magam a háttérben csöndesen. :)
Azóta nem hívnak.
Kérdező: igen, iagaz van. Nagyon dühítő, de ami a rosszabb: paranoiakeltő. A zalkatás mindig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!