Mit lehet adni ajándékba olyan embernek, akinek saját bevallása szerint is mindene megvan?
Sose tettem még fel ajándékkal kapcsolatos kérdést, mert mindig temérdek ötletem van, viszont most meg vagyok lőve. :S Fogalmam sincs édesapámnak mi legyen a karácsonyi ajándéka.
Hobbija nincs, érdeklődési köre nincs, a munkájának él, ha pedig szüksége van valamire, akkor megveszi magának. Viszont élvezeti cikkekre sose áldoz, csak aminek haszna van.
Azért ilyen korai a kérdés, mert nem Mo-n élek, hanem külföldön és nálunk most érdemes megvenni a karácsonyi ajándékokat, mert november közepétől egekbe szöknek az árak.
Amire eddig gondoltam: egy boros üveg záró kupak, aminek a tetején egy hógömb van (az ilyen csicsa dolgokat viszont szereti). Meg édesség. De még mit?
Köszönöm és bocsánat, hogy már ilyenkor ezen problémázom. December közepén repülök haza, viszont otthon már nem szeretnék ezzel foglalkozni.
22 évesen még nem gondolom, hogy családot akarok :) És nem szégyellem, hogy a szüleimmel utazom el ide-oda.
Félreértsze...nem rángatnak sehova, elfogadták, hogy a külföldi élet mellett döntöttem, támogattak végig, még kijuttam és most a munkám során is mellettem állnak, ha van valami gond. Nem erőszakoskodnak, hogy menjek haza, anya simán csak örül, hogy végre nem egy fix időponthoz kell kötni a beszélgetéseinket, hanem ott vagyok ha épp eszébe jut valami. 18 éves korom óta külön élek tőlük, először belföldön (de 200km távolságban) most pedig jóideje itt. Elfogadták és ők mindig is arra neveltek, hogy legyek önálló. örülnek az ajándékoknak, csak apu nem tudja kimutatni (?) az örömét vagy nem tudom. De vele az egész családnak baja van, szóval nem csak én vagyok ilyen kukacos. Anyu is hasonlóképpen vélekedik róla, csak ő mindig látja :D
Anyu sose töltené itt a karácsonyt. A tesóm miatt, akinek az az élmény, hogy ott vannak a barátai szilveszterkor vagy hogy velem elmehet legálisan bulizni. Én meg ettől az élménytől nem fogom megfosztani, ekkora áldozatot tudok érte hozni.
Ne értsd félre, egyáltalán nem teher, hogy haza kell mennem, sőt. Imádok itt élni, de nagyon szeretem a családomat is. Semmi bajom nincs velük, csak ez a karácsony mindig belémteszi a parát. Már az óra is kilőve, mint ajándék, mert az kapott szülinapra.
Áááá marad a végső dolog. Csoki-gyümölcs, meg valami kis baromság (találtam tegnap egy jódlizó bögrét lehet az marad) Kivételesen az ilyen baromságok szoktak neki tetszeni.
Köszönöm a jókívánságot! A karácsony biztos szép lesz, már csak a hely a kérdéses :D
Neked is szép karácsonyt, Németországban gyönyörűek a városok karácsonyi díszbe öltöztetve (pár éve volt szerencsém Berlinben tölteni a karácsonyt. Meseszép)
Első vagyok.
Egy ötlet: egy jobb felbontású digitális fotókeretet és pakold meg a kártyát családi képekkel.
De csak akkor, ha valszeg tudja kezelni is. Nehogy úgy járj, mint én az anyóssal, hogy bevágja a fiók mélyére...
Elolvastam pár hozzászólásod kérdező és megvan a megoldás, pontosabban veled van probléma, csak nem is tudod...
Az a gond, vannak jó ötleteid, de senki nem mondta még neked, hogy az ajándék az meglepetés?
Nem szabadna kikérned előtte a véleményét, hanem kész tények elé állítani és kész.
Nem értem miért kérdezed meg tőle örülne e neki?!
Ne kérdezz rá, hanem vedd meg, add oda jó szívvel és mivel nem egy primitív ember(feltételezem) jó képet fog hozzá vágni és elfogadja...egyébként is ajándék lónak ne nézd a fogát- tartja a mondás és nem illik megsérteni azt, aki adja.
Ha megvan mindene úgysem tudsz olyat venni, ami szükséges, így pedig veszel akármit és odaadod- ennyi- túlkombinálod, ilyenre csak lányok képesek...nőjj fel a feladathoz!
Utolsó:
szerinted annyira buta vagyok, hogy így mondtam neki, hogy "figyu apu szeretnél ilyet karácsonyra?" nem vagyok ekkora gyökér. :D
A szitu úgy játszódott, hogy meséltem neki, hogy a héten voltam Victorinox boltba, mert kést akartam venni, és megláttam egy multifunkciós bicskát, amibe még fogó is volt. Erre volt a válasza: baromság.
A sajt fondü meg nem meglepinek van szánva, azt mindenkinek mondtam.
Nem azért, de annyi pénzem meg nincs, hogy baromságokra költsem a pénzem, ami tök szupernek tűnik aztán a fiók mélyén landol, mint egy fentebbi válaszoló anyósánál.
Lehet, hogy a nők kombinálják túl, de mi legalább próbálunk olyat választani, ami tényleg örömet okoz. Nem berohanunk a boltba, lekapunk egy parfümöt a polcról és már kész is. Na ez meg tipikus pasis... Vitatkozhatunk itt, hogy kivel van a baj (nem állítom, hogy nem velem), de a kérdésem nem is erre a kérdésre vonatkozott.
Sikerült valamit kitalálni?
Esetleg két színházjegy? Vagy színházba sem szeret járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!