Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámtört a vágy, mit tegyek...

Rámtört a vágy, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Voltunk egy buliba párommal, amúgy van egy 2 éves kisfiunk, 10 éve vagyunk együtt.

Szóval a buliban ott volt egy másik pár is, vagyis házaspár, nem olyan rég ismerjük őket, de nagyon jóban vagyunk. A mostani buliban megtetszett a pasi, mindig azt kerestem, hogy hogy tudnék a közelében lenni, ami nem nagyon sikerült, hiszen kevesen voltunk a buliban, de azért egyszer beszélgettünk kettesben.

Mit tegyek, fojtsam el a vágyat? Szeretem a páromat, a pasinak sem akarom szétdóúlni a családját, de nagyon rákattantam.VÉleményeket várok, esetleg hasonló sztorikat!

2009. máj. 3. 23:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes egy 10 éves kapcsolatot és egy kisgyerek életét, meg egy másik családot tönkretenni egy futó kalandért?

Szerintem nem.

Nekem volt hasonló sztorim, el lehet fojtani a vágyat.

2009. máj. 3. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is el lehet fojtani a vágyat.Elsőnek igaza van,ne tedd tönkre az életeteket.Ha kiderülne,hogy megtetszett neked a pasi hatalmas cirkusz lenne.Hiányozna ez neked?Inkább a házasságodat dobd fel valamivel ha ellaposodott,főleg,hogy azt írod szereted a férjed.A pasi felé ne küldj semmiféle olyan jelet,hogy szívesen vennéd a közeledését.Ne legyél meggondolatlan,és főleg legyél tekintettel másokra.
2009. máj. 4. 00:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, elfojtanám...nézd meg, hogy hány ember életét tennéd tönkre, ha nem fojtanád el és az sem biztos, hogy azzal a pasival jól tudnál élni. Attól, hogy valaki tetszik, nem biztos, hogy jó partner lenne. Szerintem megbánnád.
2009. máj. 4. 02:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp sem spanolnám tovább magam. 10 év kapcsolat és gyerek a ti oldalatokról a tét, hogy a pasi oldalát már ne is nézzük.

Az ilyen vágyat el lehet folytani, voltam hasonló helyzetben, tudom, mert hasonlót átéltem, ellenszereim a következők voltak:

1. kerültem a vele való találkozást

2. ha eszembe jutott, olyan dologba fogtam, ami teljes embert igényelt, és nem maradt időm, energiám rá gondolni

3. Igyekeztem minél több közös programot szervezni a párommal, családommal, hogy a saját "védelmemet" erősítsem.

2009. máj. 4. 07:56
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

100%-an egyett ertek az elottem irokkal! :)

Nem eri meg kockaztatni!

2009. máj. 4. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell csinálni, hogy mikor látod vagy eszedbe jut a hapsi, akkor gyorsan felidézel egy nagyon szexis képet a férjedről, amikor nagyon jó volt s ezen elidőzöl gondolatban. Keressetek más barátokat, járjatok máshová. És sokat kettesben ! Keressetek úja közös élményeket a pároddal. Mondd el neki tapintatosan, hogy jártál, és kérd a segítségét! Ennyit megér a családod. Ne rejtegesd ezt magadban, ne növesztgesd, mert baj lesz.

Ne találkozzatok velük!

2009. máj. 4. 08:53
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Gondolkodj józan ésszel.Megérne egy futó kaland két család tönkretételét?
2009. máj. 4. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor Rá gondolsz ne arra gondolj, hogy nem szabad, hanem arra, hogy nincs szükséged rá!!! Hidd el, vissza tudod fogni magad, csak ne tiltásként gondolj rá, mert felnőttnél is igaz az, ami a gyereknél: amit tiltanak az kell. De neked nem tiltják, csak nincs szükséged rá, mert van saját családod és szereted a férjed.

Próbálj meg úrrá lenni magadon, addig amig nem sérül mindenki! Beleértve Téged és a Gyereket is!!!!!

Üdv:

2009. máj. 4. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben. Semmiképp se add fel a családod, felejtsd el a pasit!!!

Majd később ha nem leszel ennyire belehabarodva látni fogod, mekkora hülyeség lett volna belemenni a dologba, mert igazából ő nem is kell neked. És ha reálisan átgondolnád az életben nem kezdenél vele.

Nagyon megbánnád, mindenki egy kis cafkának tartana, a gyerekeid életét tönkretennéd, a párodét is. És egy másik párt/családot is szétszednél. Azért ez egy kicsit sok. Nem túlzás ez a saját boldogságodért? Ami nem is a boldogságod, mert az már megvan. A párod és a gyereked.

Nem érné meg, felejtsd el, ne találkozzatok annyit és mondd meg a párodnak, hogy mostanában úgy érzed elhanyagol tekerjen kicsit jobban, kápráztasson el stb.

A pasit ne említsd neki mert örökre meg fogja jegyezni és mindig a fejedhez vágja majd.

2009. máj. 5. 04:03
 10/13 anonim válasza:
0%
Ha elég laza férjed van megbeszélhetnétek egy négyest :) Így még a férjedet sem csalnád meg és lehet hogy a pasiból is kiábrándulsz... :D
2009. máj. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!