Tönkretehet egy párkapcsolatot, ha a nő keres többet? Ha már együtt él a pár, van jelentősége annak, ki mennyi pénzt hoz haza?
Páromat nem zavarja,hasonló az átlagkeresetünk,csak nekem hol sokkal kevesebb,hol sokkal több mint neki ami fix.
Ő is úgy van vele mint én,hogy kettőnké,örülni kell ha több.Neki normális a felfogása.
De volt egy exem,pár évig voltunk együtt,akkoriban kb harmadával többet kerestem mint ő,de ő sem szűkölködött.De minden fizukor a fejemhez vágta hogy ha igazán férfiként tekintenék rá,akkor megoldanám hogy ő keressen többet (magyarán hagyjam ott a melóm,menjek el minimálért,és akkor ő lehet a családfenntartó).Nem kértem belőle túl hosszútávon
A kisebbségi komplexusos pasikat zavarja.
Másrészről, én azt vettem észre, hogy minden férfinak van egy érzékeny pontja, ahol nem tűri meg, hogy a nő jobb legyen nála.
Valakinek a végzettség, valakinek a fizetés, magasság, állóképesség.
Apum és anyum hasonló területen dolgoznak és anya jobban keres, de apának jobb a végzettsége és szakmailag jobban megbecsült. Apát ez nem zavarja, mondván több pénz jön a házhoz, de az viszont zavarná, ha anyának magasabb "presztizse" lenne a munkahelyén.
Még az én exemet az se zavarta volna, ha nekem PhD-m lett volna, de ő akart lenni a kenyérkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!