Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy anyám egy idegbeteg?

Jogos, hogy anyám egy idegbeteg?

Figyelt kérdés

Egy őrült kocka.

Most is tesóm gépét javítaná,de nagyon lassú mivel Ő megengedett neki minden hülyeséget rátenni.Tele van ikonokkal és nagyon lassú.Ide képzeljetek el bármit...

Átmegyek megnézni,hogy mit csinál vagy hogy halad.

És mondtam neki,hogy rakja újra ha más megoldás nincs vagy legalább töröljön róla.Erre elkezdett pattogni,hogy: jóóóóó,ha nem fagyna be meg nem lenne ilyen lassú.Te is olyan k*rva okos vagy!!!

Aztán elkezdte a hisztijét...ordibált és vergődött...én kijöttem és visszamondtam,hogy : Én csak segíteni szerettem volna...

Azt már meg sem említem,hogy olyanokat mondott,hogy minek kellett neki gyerek,nem csinálnak semmit,én hülye meg még örültem is nekik.

Milyen anya az ilyen?Komolyan már kezdem azt hinni,hogy súlyos idegbetegségben szenved...

Amúgy mindenért ordít...akkor az egész család otthagyja és elmegy a legmesszebbre had dühöngje ki magát,de én már unom...

2011. okt. 22. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Segítségre szorul az anyukád. Nem a haragja miatt. Biztos sok dolog rossz az életében. Ezeken kellene javítani, nem pedig cseszegetni szegényt.
2011. okt. 22. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Tök jó,hogy mindenki elhisz mindent a kérdezőnek.

1.mindenki úgy meséli a maga történetét,hogy az neki legyen kedvező

2.tini,ez mindent elmondhat.jelenleg neki minden rossz

3.esetlegesen lehet,hogy előtte felhúzta az anyját,és ő még nem nyugodott le.csupán kimaradhatott a sztoriból

stbstb

2011. okt. 22. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok igaz én 16 éves..mindenkinek megmondtam,hogy ha ideges vagyok akkor a lehető legmesszebb menjenek el tőlem..mert véletlenül is olyat mondok,amit később megbánok. Amikor van egy cosmó problémám éppen ( ami egy gyereknek igen is probléma) akkor én is idegebtege vagyok,ah vmi éppen nem úgy táncol,ahogy fütyülök neki. Nem is értem miért akadtál ki ez vmennyire normális dolog.
2011. okt. 22. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Gondolom Te is a "legkisseb dolgokon is kiakadok és ordibálok mint egy elmebeteg" tábort képviseled.Egyenlőre maradjunk annyiban hogy itt a kérdésre kell válaszolni és nem saccolgatni hogy kamuzott-e vagy nem, vagy úgy mesélte-e el ahogy az volt.Én meg adom neki azt a tiszteletet hogy elhiszem h úgy van.

A másik pedig hogy van olyan eset hogy értelmesebb a gyerek a szülőnél hidd csak el.

2011. okt. 22. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez nem a felettem lévőre ment ha nem az az felettire.
2011. okt. 22. 20:09
 16/19 A kérdező kommentje:

Miért kamuznék?Nem kamuzok,nem vesztem össze vele előtte.

Alapból ideges volt.

Úgy néz ki,hogy az egyetlen normális válaszoló az Joci...

köszi neked!:)

És képzeld el,nem azt várom,hogy a pártomon álljatok.

Szoktunk veszekedni de ezen azért akadtam ki mert ez így történt,hogy kedvesen szóltam hozzá erre ő meg így viselkedett.Ti biztosan jobban tudjátok hogy is volt,hisz itt mindenkinek olyan kikurtjó élete van és mindenki olyan zseni;)

2011. okt. 22. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Juj, akkor mi mind hülyék vagyunk mert megmondtuk, hogy szerintünk szarul bánsz az anyáddal :)
2011. okt. 22. 23:37
 18/19 A kérdező kommentje:

:D kérlek másold be amikor ilyet mondtam rátok;)

Elfogadtam a véleményeteket,miközben xart se tudtok:"D hanem csak gyanusítgattok meg tippelgettek;)

2011. okt. 23. 11:09
 19/19 anonim válasza:
Normális, ha édesanyádnak nehéz élete van, és felgyülemlik benne a mindennapos düh, egyszer neki is elszakad a cérna.
2013. szept. 8. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!