Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el a volt...

Hogy felejtsem el a volt vőlegényemet?

Figyelt kérdés
4 éve még mindig szerelmesek vagyunk egymásba, de egyszerűen nem tudunk boldogan együtt élni. néhány hétig képesek vagyunk a kompromisszumra, de aztán mindig kiborul a bili, és nagyon sokat veszekszünk.. azakitunk, belebetegszünk, másra ránézni sem birunk, aztán ujra szerelmesen egymásra találunk és megint minden kezdődik elölről. Ez kb 10szer volt már a 4 év alatt. Mindketten akartunk mindig házasságot és gyereket is, de valamelyikünk miatt mindig meghiúsult. Megpróbáltuk mással is, de mindketten megszenvedtük és sirás közepette találtunk újra egymásra. Mindig ő jár a fejemben és tudom, hogy ez forditva is igy van, de annyi a sérelem, hogy megkeserítjük egymás életét. Hogy lehet túllépni valakin? Már nem eszem, dohányzom és ver a viz egész nap az idegességtől. És ez már régóta igy megy.. én 24L ő 35F
2011. okt. 21. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

kisebb nagyobb viták??? kompromisszumok??? a többi válaszadó is azt olvasta amit én??

"igazi bentlakásos háziasszony/szexrabszolga lett belőlem és róla szólt az életem. De ilyenkor egyre többet akar és idővel semmi sem felel meg neki és megpróbál uralkodni felettem."

egy ilyen kapcsolatért kéne küzdenie??? nem tudom felfogni hogy hogy tanácsolhattok ilyet a kérdezőnek.

szerintem, kérdező, ha nem akarsz keserű életet, akkor otthagyod. találsz olyan férfit, aki majd megmutatja, hogy milyen egy igazi párkapcsolat. milyen az igazi szerelem. ahol ez kölcsönös. egy olyanért érdemes kiállni. ezért nem. bocs

2011. okt. 22. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem leszek népszerű...De...Szerintem meg maradjatok együtt még pár évet, és ha lecseng a szerelem rózsaszín ködös része, majd rájöttök, hogy egymás nélkül mégis csak jobb!!! Ha most szakítanátok, egész életetekben azon sírnátok, hogy ez volt az igazi, a mindent elsöprő nagy szerelem. (pfff...önámítás) Ha együtt maradtok, előbb-utóbb a sok sérelem miatt rájöttök, hogy a másik mégsem a nagy Ő, és akkor majd tovább tudtok lépni.
2011. okt. 23. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!